Sahibinden PG ile ekran kartı satan satıcı, iade olarak taş aldı

İşte hocam boşuna pg ile ürün satmayın demiyoruz.

Alıcıyken kesinlikle işe yarar, ben mesela bir ürün alacağım kimseyi dolandırmam, 5000 serisi bir kart alsam 2 gün test etsem 2 günde karta bir şey olmazsa 3. günde bozulacağını sanmıyorum ondan dolayı bu iyi. Ama böyle haysiyetsiz insanlar olunca millette SATA'sı gelmiyor bizler için zorlaşıyor.

Alıcının bilgileri ilgili mercilerle paylaşılmalı ve direkt olarak alıcının hesabı kalıcı şekilde numara üzerinden yasaklanmalı.

Yani adresi var sonuçta, olmasa bile şubeden kamera kaydı vs yine uğraştırır da bulunur. Burada kalmaz bu dolandırıcılık.

Ben bir satıcıdan PG ile ürün almak istediğimde referans olarak alış ve satış geçmişimi göstermem gerekecek galiba.

Yani adresi var sonuçta, olmasa bile şubeden kamera kaydı vs yine uğraştırır da bulunur. Burada kalmaz bu dolandırıcılık.
Adresi bulmaları kolay iş zaten, direkt olarak telefon numarası üzerinden de tespit yaparlar yetkili merciler. Ekstra olarak sarı site yönetiminin bu tür sistemleri geliştirmeleri gerekiyor çünkü çok fazla açık barındırabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…