Benzer bir durum yaşadım daha önce, kafanızda bir fikir oluşabilmesi adına anlatıyorum.
Yurtiçi Kargo anlaşmalı koduya, bir arkadaşıma dolu kasa gönderdim. En yüksek sigortayı sağlayan o olduğu için hem de 2X kargo ücreti ödeyerek.
Kargo arkadaşıma ulaştığında paket üstten patlamış, kasa bildiğiniz tekme yemiş. (Görseniz bildiğiniz ayak vurma izleri vardı kasa üstünde.). Kargoya gidildi, hasar tespit tutanağı tutuldu. Yurtiçi Kargo tarafından arandım ve arayan kişi bu ara aktarma şubesinde taşıma sırasında kargoya zarar geldiğini belirten tutanak tutulduğunu belirtti. Gerekli işlemlere devam ettiklerini, dönüş yapılacağını söylediler. Daha sonrasında dönüş yapıldı ve sıfır ürün göndermediğim için karşıya ikinci el ürünlere karşılama yapmayacaklarını belirttiler ve ödeme yapılmadı. Hasar miktarı kadar (20-30K kadar) arkadaşıma cebimden ödemek zorunda kaldım.
Pahalı taşımalar için asla Yurtiçi Kargo önermiyorum. İlk ve son pişmanlığımdı. Sizin durumunuzda da benzer bahanelere yatabilirler, dikkatli olun.