Sahibinden vs Letgo vs Dolap

batu8001

Çalışkan
2. el ekran kartlarına bakarken Dolap uygulamasında bir kart hoşuma gitti. Satıcıyla konuştuğumda, "İstersen havale yapalım, 4000'e vereyim." dedi. Kart uygulamada 4900 TL. Kesintinin çok olduğunu söyledi; ben 4900 ödersem kendisine 4100 kalıyor.

Diğer uygulamalarda kesinti ne kadar oluyor? Ayrıca adama "Diğerlerine bakalım." dediğimde sadece Dolap'tan satış yaptığını söyledi. Bunun bir sebebi var mı? İade süreci falan daha mı sıkıntılı acaba diye kafamda kurdum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibinden. Çünkü hem daha yaygın, alıcı bulmak kolay; hem de daha az komisyon alıyor. Dolap aşırı feci seviyede komisyon kesiyor. Ayrıca ikisinin de iade sistemi berbat. Letgo'nun Cüzdanım Güvende miydi neydi öyle bir sistemi var mış ama onu hiç kullanmadım, yorum yapamam.

Bu adam niye dolaptan satıyorum diyor olabilir ki
Dolandırıcı olabilir. Zaten asla hesaba para atma.

Aynı iade şekli dolapta da yok mu en fazla ne olabilir ki geri iade ederim diye düşündüm ama dolaptan satış yapmasının ısrarını anlamadım.
Dolap üzerinden alım yapmıştım. İade hakkın var ama test için tek günlük süren var.

Son düzenleme:
Dolandırıcı olabilir. Zaten asla hesaba para atma.

Dolap üzerinden alım yapmıştım. İade hakkın var ama test için tek günlük süren var.
Normalde bu sabah alcaktım ama adamın hesabı kapandı şimdi tekrar yeni hesap açmış ve satılığa koymuş ama hiç güvenemedim dün satıldı gözüken iki kartı tekrar bugün satılığa koymuş sorduğumda ise iptal oldu dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…