R Ranton Kouga Ziyaretçi 1 Mayıs 2025 #1 Amacı ile birlikte belirtin. Ben ölüleri diriltebilmeyi isterdim. Çünkü neden olmasın.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.139 Makaleler 5 Çözümler 22 Beğeniler 5.305 1 Mayıs 2025 #2 Zamanın sahibi olmak. Dilediğim gibi geçmişe gitmek, geleceğe gitmek, dilediğim zaman zamanı durdurmak isterdim.
Zamanın sahibi olmak. Dilediğim gibi geçmişe gitmek, geleceğe gitmek, dilediğim zaman zamanı durdurmak isterdim.
İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 1 Mayıs 2025 #3 Hermione Jean Granger dedi: Zamanın sahibi olmak. Dilediğim gibi geçmişe gitmek, geleceğe gitmek, dilediğim zaman zamanı durdurmak isterdim. Genişletmek için tıkla... En iyisi bu, bundan iyisi mezarda.
Hermione Jean Granger dedi: Zamanın sahibi olmak. Dilediğim gibi geçmişe gitmek, geleceğe gitmek, dilediğim zaman zamanı durdurmak isterdim. Genişletmek için tıkla... En iyisi bu, bundan iyisi mezarda.
snipermonkey55 Üyecik Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 3 1 Mayıs 2025 #4 Silinen üye dedi: Amacı ile birlikte belirtin. Ben ölüleri diriltebilmeyi isterdim. Çünkü neden olmasın. Genişletmek için tıkla... Sadece benim erişebildiğim sonsuz büyüklükte ve başka bir boyuta açılan bir cebim olmasını isterdim, istediğim gibi kaçakcılık yapabilirdim.
Silinen üye dedi: Amacı ile birlikte belirtin. Ben ölüleri diriltebilmeyi isterdim. Çünkü neden olmasın. Genişletmek için tıkla... Sadece benim erişebildiğim sonsuz büyüklükte ve başka bir boyuta açılan bir cebim olmasını isterdim, istediğim gibi kaçakcılık yapabilirdim.
Kaykaysürenkedi Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 402 Çözümler 1 Beğeniler 235 1 Mayıs 2025 #5 Disiplin.
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 1 Mayıs 2025 #6 snipermonkey55 dedi: Sadece benim erişebildiğim sonsuz büyüklükte ve başka bir boyuta açılan bir cebim olmasını isterdim, istediğim gibi kaçakcılık yapabilirdim. Genişletmek için tıkla... Otizimli eşek ticareti. Var bir hayalimiz.
snipermonkey55 dedi: Sadece benim erişebildiğim sonsuz büyüklükte ve başka bir boyuta açılan bir cebim olmasını isterdim, istediğim gibi kaçakcılık yapabilirdim. Genişletmek için tıkla... Otizimli eşek ticareti. Var bir hayalimiz.
Ateş Hekimoğlu Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 926 Çözümler 6 Beğeniler 692 1 Mayıs 2025 #7 İstediğim zaman görünmez olmak.
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 1 Mayıs 2025 #8 Ateş Hekimoğlu dedi: İstediğim zaman görünmez olmak. Genişletmek için tıkla... Amacın gayet belli ama bence iş görür. İtachi Uchiha dedi: En iyisi bu, bundan iyisi mezarda. Genişletmek için tıkla... Dostum amaterasu sana yakışır.
Ateş Hekimoğlu dedi: İstediğim zaman görünmez olmak. Genişletmek için tıkla... Amacın gayet belli ama bence iş görür. İtachi Uchiha dedi: En iyisi bu, bundan iyisi mezarda. Genişletmek için tıkla... Dostum amaterasu sana yakışır.
snipermonkey55 Üyecik Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 3 1 Mayıs 2025 #9 Silinen üye dedi: Otizimli eşek ticareti. Var bir hayalimiz. Genişletmek için tıkla... Ya öyle ya böyle, elbet bir gün...
Silinen üye dedi: Otizimli eşek ticareti. Var bir hayalimiz. Genişletmek için tıkla... Ya öyle ya böyle, elbet bir gün...
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 1 Mayıs 2025 #10 snipermonkey55 dedi: Ya öyle ya böyle, elbet bir gün... Genişletmek için tıkla... İnancım tam. Olursa beni de çağır.
snipermonkey55 dedi: Ya öyle ya böyle, elbet bir gün... Genişletmek için tıkla... İnancım tam. Olursa beni de çağır.