Ayarlardan yapmıyorsunuz değil mi? Ayrıca belki bazı diskleri silmeyi unutmuş olabilirsiniz, formattan sonra yine belgeler klasörünü falan kontrol edin.
USB'de halihazırda bulunan Windows 11 ile yapıyorum. Tüm diskleri sildim, rahat etmek için yinede çevrimdışı tarama yapacağım.

USB'de halihazırda bulunan Windows 11 ile yapıyorum. Tüm diskleri sildim, rahat etmek için yine de çevrimdışı tarama yapacağım.

İlk işiniz virüs olmayan bir cihazdan Gmail şifrelerinizi değiştirmek olsun. Hesabınıza girerlerse Google Fotoğraflar açıksa fotoğraflarınızı alabilirler veya cihazlar kısmından telefonunuzu seçip telefonunuzu kitleyebilir, alarm gibi ses çalabilirler.

1757623289027.webp

Bunlar dışında konum bilgileriniz, modem adınız ve IMEI numaranızı öğrenebilirler. Tüm hesaplar maile bağlı olduğundan şimdiden değiştirmenizde fayda var, formatın bitmesini beklemeyin bence.

İlk işiniz virüs olmayan bir cihazdan Gmail şifrelerinizi değiştirmek olsun. Hesabınıza girerlerse Google Fotoğraflar açıksa fotoğraflarınızı alabilirler veya cihazlar kısmından telefonunuzu seçip telefonunuzu kitleyebilir, alarm gibi ses çalabilirler.

Eki Görüntüle 184227

Bunlar dışında konum bilgileriniz, modem adınız ve IMEI numaranızı öğrenebilirler. Tüm hesaplar maile bağlı olduğundan şimdiden değiştirmenizde fayda var, formatın bitmesini beklemeyin bence.
Format bitti, hallediyorum hemen şimdi.

Steam hesaplarım hariç tüm hesaplarım şifresini değiştirdim.

Son düzenleme: