İddia Sakarya'da yabancı uyruklu şahıs, maymun çiçeği şüphesiyle karantina altına alındı!

Makaleler
2
Yer
Middle Earth🧙‍♂️
Evet arkadaşlar, çok sıkıcı ve monoton günler geçiriyorduk. Artık simülasyona tekrar hareket katma vaktidir.

Piyanist bana bırak...

Bu sadece bir iddia. Şüphe ile karantinaya alınmış. Henüz kesin değil yani. İlerleyen saatlerde belli olur.

Babam orada çalışıyor. Konuyla ilgili bilgi almak için kendisini arıyorum şu anda. En net bilgiyi o verir.

Son düzenleme:

Böyle bir haber paylaşılmış az önce ama kesinliğinden emin değilim.

Hocam sosyal medyaya düşmemiş daha.

Son düzenleyen: Moderatör:
Babam orada çalışıyor. Konuyla ilgili bilgi almak için kendisini arıyorum şu anda. En net bilgiyi o verir.

Vaka doğru, babam büyük bir panikle aradı şu an. Hastanedeki çoğu kişiye bulaştığını söylüyor, medyadan saklıyorlar ölümcül bir virüsmüş.

Vaka doğru, babam büyük bir panikle aradı şu an da hastanede ki çoğu kişiye bulaştığını söylüyor Medya'dan saklıyorlar ölümcül bir virüsmüş.

Medya şu anda saklamaya çalışıyor vaka doğru arkadaşlar, Türkiye'de ki her yere yayıldığını söylüyor babam. Tekrar ediyorum vaka doğruymuş ve ölümcül koronadan bile beter bir varyant olduğunu söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Mpox, enfekte kişiyle yakın temas yoluyla insandan insana yayılıyor. Cinsel ilişki, cilt teması ve enfekte kişinin yakınında konuşmak veya nefes almak da buna dahil.
  • Virüs açık yaralar, solunum yolu ya da gözler, burun veya ağız yoluyla da bulaşabiliyor.
  • Virüsün bulaştığı çarşaf ve nevresim, giysiler ve havlular gibi nesnelere dokunarak da hastalık yayılabiliyor.
  • Maymunlar, sıçanlar ve sincaplar gibi enfekte hayvanlarla yakın temas da başka bir tehlike unsuru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…