Sallanınca kapanan bilgisayar patlayabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    bilgisayar
Bilgisayarı yerde nasıl sallayabilirsin ki? Yerde diye arada tekme mi atıyorsun yoksa? Ben burada şiddet görüyorum hocam valla.

Hocam 2-3 yıldır çalışan sistemdi ne olabilir ki sorun? 1 aydır böyle.

Bilgisayarı yerde nasıl sallayabilirsin ki? Yerde diye arada tekme mi atıyorsun yoksa?
Temizlik yaparken. Bayram temizliğinde fark ettim. Sonra geçen gün temizlik yaparken gene aynısı oldu.

Kablo bağlantıları sıkıntı. Fişten çek, kasa tuşuna basılı tut statik elektriki boşalt, güç kaynağı şartelini 0 yani sıfır yaparak kapat. Anakarta bağlanan bütün kabloları söküp yeniden tak.

Kablo bağlantıları sıkıntı. Fişten çek, kasa tuşuna basılı tut statik elektriki boşalt, güç kaynağı şartelini 0 yani sıfır yaparak kapat. Kabloları söküp yeniden tak.
Hocam hangi kablolar? Güç kablosu mu?

Anakarta bağlanan bütün kabloları. Ama ilk önce hiç kaynağı şartelini 0 yani sıfır yaparak kapat.
Hocam nasıl bozulmuş olabilir ki 2-3 yıldır güzel güzel çalışıyordu.

PSU'da bir sorun var gibi. Korkuyorsanız tamirciye götürüp parçaları test ettirin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakarta dokunmadan önce evde saksı varsa ellerini toprağa bas öncelikle. Vücuttaki statik elektriği yok etmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…