Oynama derken hiçbir sonradan ekleme yahut AI vesaire yok. Gorselin orijinalinde yer alan gürültüyü azalttım hafiften, sonra renkleri ellemedim sadece green noise kıstım, zemin hafif karanlikti oradaki gölgeyi actim ve çözünürlüğü 2160p'ye düşürüp öylece yukledim.
Estağfurullah, yanlis anlamadim. Hayir fotoğrafta kesinlikle AI yok ayrica bu başlık altında AI yasak diye biliyorum.
Telefonlarin işlemcisi denoise konusunda iyi is yapiyor, inan hic o topa girmedim, 15 sn tek kare. 15 sn'de zemin sabit, gökyüzü de cok minimal kayiyor yani piksel zoomlama yaparak incelemek gerekiyor. Samsung'un optiği ve sensörü gayet yeterli, tek onemli olan kaliteli bir gokyuzu.
Fotoğraf makinesiyle çekecek olsaydım, 1 tane takipli gökyüzü (120 ya sa 240sn), 1 tane de takipsiz zemin çekerdim (fenerle aydinlatirsam onda da 60 sn, 120 sn yeterli olur) ve finalde de ust üste bindirirdim. Samanyolu'nu hic uğraşmadan kabaca belli etmek icin 23 FE fazlasıyla yetiyor. Bir ara takip cihazıyla 10-20 kare cekip, birleştirmek ve zemini de ayri cekip birleştirmek istiyorum Samsung ile.
Biraz aydınlandık
.