Samanyolu Galaksisi (yeniden düzenlenmiş) | Galaxy S23 FE

Makaleler
51
Yer
TR
Geçenlerde paylaşmıştım fakat telefonla çekmiş olmama rağmen ve gece modunda çekmiş olmama rağmen cok hosuma gitti bu fotoğraf. Tripod bile kullanmadim cekerken, canta uzerine koydum. O sebepten Lightroom mobilden biraz daha elle tutulur hale getirdim. Kırptım, Ay henuz doğmamıştı o sebepten yer yüzünde gürültü var ama gökyüzü daha temiz. Tam Samanyolu'nun olduğu yerin arka taraftarı şehir ışıkları, o sebepten atmosfer etkisi + ışık kirliliği aşağıdan basliyor. Yine de merkez bölgesinde detay arttırmak için sis kaldirma ve netleştirme yaptim, renkleri düzenledim. Genel fotoğrafta da sis kaldirma yaptim. Denoise için bir işlem yapmadım, Samsung gece modunda kendisi halletmiş. Birkac yerel maske attim, şu an cok daha güzel oldu, paylaşmak istedim bu haliyle de.

Bir ara bunu RAW görüntüleri çekerek ve birlestirerek oluşturacağım, detay artacaktır, hatta bayagi artacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…