KS KS DarthGorsoy 72 Bilgin Objektif Zanaatkârı Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 6.418 Makaleler 51 Çözümler 45 Beğeniler 11.198 Yer TR Bugün 00:31 #11 XEfe.Bey dedi: Abi sen hep ormanda nasıl takılıyorsun arkadaşınla kamp falan mı kuruyorsun? Genişletmek için tıkla... Yaz aylarinda yapabiliyorum sadece bu çekimleri. Köye geliyorum, köyde mümkün oluyor ormanda takılmak. Kışın ekipman uyuyor .
XEfe.Bey dedi: Abi sen hep ormanda nasıl takılıyorsun arkadaşınla kamp falan mı kuruyorsun? Genişletmek için tıkla... Yaz aylarinda yapabiliyorum sadece bu çekimleri. Köye geliyorum, köyde mümkün oluyor ormanda takılmak. Kışın ekipman uyuyor .
XEfe.Bey 72 Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.738 Makaleler 1 Beğeniler 4.380 Bugün 00:35 #12 DarthGorsoy dedi: Yaz aylarinda yapabiliyorum sadece bu çekimleri. Köye geliyorum, köyde mümkün oluyor ormanda takılmak. Kışın ekipman uyuyor . Genişletmek için tıkla... Ne güzel bir köy her yer orman, iyi piknik yapılır.
DarthGorsoy dedi: Yaz aylarinda yapabiliyorum sadece bu çekimleri. Köye geliyorum, köyde mümkün oluyor ormanda takılmak. Kışın ekipman uyuyor . Genişletmek için tıkla... Ne güzel bir köy her yer orman, iyi piknik yapılır.