S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 808 Makaleler 1 Beğeniler 231 Salı 19:52 #1 A101'de gördüm. Aldım da gece falan patlamaz değil mi? Markayı ilk defa alırken gördüm. 250 TL fiyatı vardı. Yani kullanılır mı?
A101'de gördüm. Aldım da gece falan patlamaz değil mi? Markayı ilk defa alırken gördüm. 250 TL fiyatı vardı. Yani kullanılır mı?
Surface Area 45 Üstün Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.285 Makaleler 3 Beğeniler 3.565 Salı 20:02 #2 PD ve QC 3.0 protokollerini destekliyormuş, sorun olacağını sanmıyorum. Ek olarak Türkiye'de üretim yapan şarj cihazı üreticileri görmemiz - görebilmemiz ne kadar da güzel .
PD ve QC 3.0 protokollerini destekliyormuş, sorun olacağını sanmıyorum. Ek olarak Türkiye'de üretim yapan şarj cihazı üreticileri görmemiz - görebilmemiz ne kadar da güzel .
KS KS S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 808 Makaleler 1 Beğeniler 231 Salı 20:52 #3 Surface Area dedi: PD ve QC 3.0 protokollerini destekliyormuş, sorun olacağını sanmıyorum. Ek olarak Türkiye'de üretim yapan şarj cihazı üreticileri görmemiz - görebilmemiz ne kadar da güzel . Genişletmek için tıkla... Siz söyleyince gördüm Türkiye'de üretildiğini. Denemek için kullanıyorum. Kalitesiz olsa Çin'den gelirdi
Surface Area dedi: PD ve QC 3.0 protokollerini destekliyormuş, sorun olacağını sanmıyorum. Ek olarak Türkiye'de üretim yapan şarj cihazı üreticileri görmemiz - görebilmemiz ne kadar da güzel . Genişletmek için tıkla... Siz söyleyince gördüm Türkiye'de üretildiğini. Denemek için kullanıyorum. Kalitesiz olsa Çin'den gelirdi
xBN 57 Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 649 Beğeniler 555 Salı 21:14 #4 serbest dedi: Siz söyleyince gördüm Türkiye'de üretildiğini. Denemek için kullanıyorum. Kalitesiz olsa Çin'den gelirdi Genişletmek için tıkla... Böyle bir mantık yok. Çin'de üretilmesi sebebi işçilik ucuz, üretim çok, nüfusu da fazla; üretim var. Şu an aklınıza ne geliyorsa menşei, Çin.
serbest dedi: Siz söyleyince gördüm Türkiye'de üretildiğini. Denemek için kullanıyorum. Kalitesiz olsa Çin'den gelirdi Genişletmek için tıkla... Böyle bir mantık yok. Çin'de üretilmesi sebebi işçilik ucuz, üretim çok, nüfusu da fazla; üretim var. Şu an aklınıza ne geliyorsa menşei, Çin.
KS KS S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 808 Makaleler 1 Beğeniler 231 Çarşamba 00:53 #5 xBN dedi: Böyle bir mantık yok. Çin'de üretilmesi sebebi işçilik ucuz, üretim çok, nüfusu da fazla; üretim var. Şu an aklınıza ne geliyorsa menşei, Çin. Genişletmek için tıkla... Tabii öyledir. Yazarken genelde ucuz, çakma ve markasız ürünlerin hep Çin'den olmasından öyle dedim. Yoksa elimdeki telefon bile Çin malı.
xBN dedi: Böyle bir mantık yok. Çin'de üretilmesi sebebi işçilik ucuz, üretim çok, nüfusu da fazla; üretim var. Şu an aklınıza ne geliyorsa menşei, Çin. Genişletmek için tıkla... Tabii öyledir. Yazarken genelde ucuz, çakma ve markasız ürünlerin hep Çin'den olmasından öyle dedim. Yoksa elimdeki telefon bile Çin malı.