Samsung Galaxy Note 4 cihazım için Android KitKat yazılımı buldum, buradan indirdim ama problem olur mu?
Bir de ilk başta Filehost'dan inmedi Direct link yazan yerden indirdim bir şey inmedi ama McAfee indirdiğiniz dosya taranıyor dedi ama inmedi virüs falan inmemiştir değil mi?
Teşekkür ederim.
Samsung Galaxy Note 4 cihazım için Android KitKat yazılımı buldum, buradan indirdim ama problem olur mu?
Bir de ilk başta Filehost'dan inmedi Direct link yazan yerden indirdim bir şey inmedi ama McAfee indirdiğiniz dosya taranıyor dedi ama inmedi virüs falan inmemiştir değil mi?
Teşekkür ederim.
FileHost sitesindeki ilk linke tıklamanız lazım. Dikkat edin, reklama tıklamayın. Ardından size geçici bir link oluşturucak ve tekrar tıklamanız gerekecek. Ardından indiriyor. En azından bende öyle oldu.
Filehost sitesindeki ilk linke tıklamanız lazım. Dikkat edin, reklama tıklamayın. Ardından size geçici bir link oluşturucak ve tekrar tıklamanız gerekecek. Ardından indiriyor. En azından bende öyle oldu.
Filehost'dan indirdim bende ama ilk oradanda indirmedi sonradan Filehost'dan indi ilk inmeyince Direct link yazan yerden indirmeye çalıştım hiçbir şey inmedi ama McAfee indirilen dosya taranıyor dedi herhangi bir şey inmemesine rağmen bir sıkıntı olmaz herhalde değil mi?
Teşekkür ederim.
En güvenli site budur. Tabii ben internetten indirilen yazılımın yüklü olduğu telefonları kişisel telefon gibi kullanılmasını tavsiye etmiyorum haberiniz olsun.
Sboot. İmg'de fail verdi hocam, setup connectionda olabilir şimdi hatırlayamadım.
@Heribert Yavuz, stock ROM'u yeniden flashladım hocam ama bu Note 4 için Android 4.4.4 Firmware bulabilir miyim? Bulduğum samsony.net'de de flashlayamadım, var mı başka bildiğinizi 4.4.4 yazılımına sahip bir site?