Samsung, Temmuz ayında yapacağı unpacked için hazırlıklara başladı. S26 serisi için yaptığı kısa tanıtımları Z serisi için de yapmaya başladı.
Cihazların tahmini donanımı şöyle:
Z Fold 8:
5.4 inç 120 Hz (açılmamış) ekran
7.6 inç 120 Hz (açılmış) ekran
8 Elite Gen 5 for Galaxy işlemci
50 MP ana + 50 MP geniş açı kamera
10 MP ön kamera
4800 mAh batarya, 45W kablolu + 25W kablosuz
IP48, 201g, 4.5mm (açıldığında)
One UI 9.0, Android 17
Z Fold 8 Ultra:
6.5 inç 120 Hz (açılmamış) ekran
8 inç 120 Hz (açılmış) ekran
8 Elite Gen 5 for Galaxy işlemci
200 MP 1/1.3" ana + 50 MP geniş açı +10 MP 3X telefoto kamera
10MP ön kamera
5000 mAh batarya, 45W kablolu + 25W kablosuz
IP48, 215G,4.1mm (açıldığında)
OneUI 9.0, Android 17
Z Flip 8:
6.9 inç 120 Hz (açılmış) ekran
4.1 inç 120 Hz (açılmamış) ekran
Exynos 2600 işlemci
50 MP ana + 12MP geniş açı kamera
10 MP ön kamera
4300 mAh batarya, 25W kablolu + 15W kablosuz
IP48, 170g, 6mm (açılmamış)
Bu ürünlerin yani sıra,saatlerde tanıtılacak.
Yeni Watch 9 ve Watch 2 Ultra,Unpacked etkinliğinde tanıtılmış olacak.
Ayrıca Unpacked etkinliğinde son tanıtılacak üründe OneUI 9 olacak.Henüz daha geçen sene Samsung ile Google erken gelme sözü bu sene için vermeselerde,yine aynı takvimlerde geleceğini düşünüyorum.OneUI 9 Android 17 ile gelecek ve bu cihazlar ilk Android 17 ile gelen cihaz ünvanını alacak.
Evet, öyle oldu ama Apple yazılım tarafında çok geri kaldı bence.
Bir iPhone 16 Pro kullanıcısı olarak aptal Siri hala düzgün çalışmıyor. iOS 18'deki Siri, iOS 26'dan daha stabildi. Ben sadece birilerini ararken kullanıyorum ama dediklerime iOS 26'ya geçildiğinden beri tepkisini geç veriyor.
Android tarafındaki gibi sesli asistana iyi bir yapay zeka entegre edilmiş olsaydı, çok iyi olurdu.
Evet, öyle oldu ama Apple yazılım tarafında çok geri kaldı bence.
Bir iPhone 16 Pro kullanıcısı olarak aptal Siri hala düzgün çalışmıyor. iOS 18'deki Siri, iOS 26'dan daha stabildi. Ben sadece birilerini ararken kullanıyorum ama dediklerime iOS 26'ya geçildiğinden beri tepkisini geç veriyor.
Android tarafındaki gibi sesli asistana iyi bir yapay zeka entegre edilmiş olsaydı, çok iyi olurdu.
Fold ailesinde daha kalin UTG camlar bekliyoruz. Normalde piyasa incelmeye gidiyor ama Samsung kalinlik ile katlanma izini azaltacak, en azindan iddia o yonde. Ve hala UFG yer almiyor.
Fold ailesinde daha kalin UTG camlar bekliyoruz. Normalde piyasa incelmeye gidiyor ama Samsung kalinlik ile katlanma izini azaltacak, en azindan iddia o yonde. Ve hala UFG yer almiyor.