xLeomessi Becerikli Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 594 Beğeniler 374 Bugün 14:09 #11 Surface Area dedi: Onda dediğin gibi LG'nin Mini LED paneli var ve güncel bir yonga setiyle geliyor. Bu arada o bahsettiğin Next'i (55" olanı) aktif olarak kullanıyorum ve çok memnunum . Genişletmek için tıkla... Evet 32K hatta 35 çok yazmışım. Genel kullanıcı deneyimleride çok olumlu.
Surface Area dedi: Onda dediğin gibi LG'nin Mini LED paneli var ve güncel bir yonga setiyle geliyor. Bu arada o bahsettiğin Next'i (55" olanı) aktif olarak kullanıyorum ve çok memnunum . Genişletmek için tıkla... Evet 32K hatta 35 çok yazmışım. Genel kullanıcı deneyimleride çok olumlu.
S Surface Area Üstün Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 2.699 Makaleler 2 Beğeniler 3.022 Bugün 14:09 #12 LA Knight dedi: Yok, Samsung için lafımı söyledim. Güncel olarak Q7F serisi para tuzağı kategorisinde. Adamı üzecek türden. Genişletmek için tıkla... Evet ben mağazada inceledim, paneli aşırı soluk ve parlaklık çok yetersiz...
LA Knight dedi: Yok, Samsung için lafımı söyledim. Güncel olarak Q7F serisi para tuzağı kategorisinde. Adamı üzecek türden. Genişletmek için tıkla... Evet ben mağazada inceledim, paneli aşırı soluk ve parlaklık çok yetersiz...
xLeomessi Becerikli Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 594 Beğeniler 374 Bugün 14:10 #13 LA Knight dedi: Yok, Samsung için lafımı söyledim. Güncel olarak Q7F serisi para tuzağı kategorisinde. Adamı üzecek türden. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, kesinlikle katılıyorum. Attığım model 32K bandında sanırım rakipsiz 2 3 gün göz gezdirdim, emsal bulamadım.
LA Knight dedi: Yok, Samsung için lafımı söyledim. Güncel olarak Q7F serisi para tuzağı kategorisinde. Adamı üzecek türden. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, kesinlikle katılıyorum. Attığım model 32K bandında sanırım rakipsiz 2 3 gün göz gezdirdim, emsal bulamadım.