Onların yaptığı yazılımda ne gibi sorun olursa. Benim bildiğim ilk çıktığında yeni gelen Firmware ile SSD sağlığını olumsuz yönde etkileyip, birkaç yılda eskiyecek ürün kısa sürede eskidi hemen. Çözümü de 1-2 hafta filan almıştı.
990 PRO alınır mı? Evet, alınır ancak hem Idefix'ten alınmaz hem de 2 TB için 7.500 TL gereksiz pahalı. Bir de soğutucusu da yok. Onun yerine daha uygun fiyatlı KC3000/Renegade gibi modellere yönelebilirsin.
990 PRO alınır mı? Evet, alınır ancak hem Idefix'ten alınmaz hem de 2 TB için 7.500 TL gereksiz pahalı. Bir de soğutucusu da yok. Onun yerine daha uygun fiyatlı KC3000/Renegade gibi modellere yönelebilirsin.
990 Pro alınır mı? Evet, alınır ancak hem ıdefix'ten alınmaz hem de 2 TB için 7.500 TL gereksiz pahalı. Bir de soğutucusu da yok. Onun yerine daha uygun fiyatlı KC3000/Renegade gibi modellere yönelebilirsin.
Kingston 2TB Renegade Okuma 7300MB Yazma 7000MB PCIe 4.0 x4 NVMe M.2 SSD (SRNGD/2000G) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Kingston 2TB Renegade Okuma 7300MB Yazma 7000MB PCIe 4.0 x4 NVMe M.2 SSD (SRNGD/2000G) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Hmm, bu gerçekten güzel görünüyor. Sanırım bu seçenek daha iyi olabilir çünkü benim düşündüğüm gerçekten pahalı. Tek sorun, sipariş ettiğimde gelen ürünün orijinal olmaması, ikinci el çıkması veya kargoda hasar görmesinden korkuyorum.