Samsung A17 6 GB vs A26 6 GB

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan namespace
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 195
  • Etiketler Etiketler
    a26

namespace

Gelişen
Merhaba, aralarında kararsız kaldım. Çünkü telefonu kendim için değil, annem için almayı düşünüyorum. Annem 2,5 yıldır A14 kullanıyor ve cihazı artık eskidi. Aslında telefonu çok yoğun kullanmıyor; WhatsApp'a giriyor, sesli ve görüntülü konuşuyor, normal aramalar yapıyor. Ara sıra durum paylaşıp fotoğraf ve video çekiyor, o kadar. Başka hiçbir şey yapmıyor. Başlangıçta A07 düşünmüştüm ama pek önerilmedi. Pişman olurum diye ona da yönelmek istemedim, siz ne düşünüyorsunuz? Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler, saygılar.

İyi sosyaller dilerim.

A26 daha iyi. Hem kamera hem de işlemci anlamında daha iyi.

NFC önemsizse CMF Phone 1 alın. İkisinden de iyi.

A26 daha iyi. Hem kamera hem de işlemci anlamında daha iyi.
Tamam daha iyi de, sorun şu. Kendim için alsam A26 alırdım. Ama annem için alsam fazla gelebilir, hangisi daha mantıklı gelir, bilemedim. Yani teşekkürler.

NFC önemsizse CMF Phone 1 alın. İkisinden de iyi.
Samsung alışık maalesef. Ama önerdiğiniz iyi bir tercih.

Tamam daha iyi de, sorun şu. Kendim için alsam A26 alırdım. Ama annem için alsam fazla gelebilir, hangisi daha mantıklı gelir, bilemedim. Yani teşekkürler.
Fiyatları hemen hemen aynı. Bütçe sorunu yoksa A26 alın. A26'nın fotoğraf ve video kalitesi daha iyi.

Alışada bir şey olmaz. Saf AOSP arayüzü var kullanımı daha basit daha kolay.
Ayrıca A26 A17'den daha uzun ömürlü olur sadece fazla gelir diye bakmayın.
En uzun CMF gider bunlar arasında.

Alışada bir şey olmaz. Saf AOSP arayüzü var kullanımı daha basit daha kolay.
Ayrıca A26 A17'den daha uzun ömürlü olur sadece fazla gelir diye bakmayın.
En uzun CMF gider bunlar arasında.
Sorarım kendisine. A17 ne kadar götürür? Yani ileri yıllarda A14 gibi kasma donma vesaire yapar mı?

Ben olsam A17'den uzak dururdum.

A26 almanız daha mantıklı olur hocam. Ben olsam bu bütçede CMF Phone 1 tercih ederdim ama.

Güncelleme yapmazsanız götürür bir şekilde. Güncelleme yaparsanız çok geçmeden yeni A14 olur.
Peki A26 öyle olur mu? Samsung bunu bilerek mi yapıyor? O kadar yıl güncelleme vermesi falan. İlginç geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…