İki telefon arasında kaldım. Birisi beni detaylı sekilde aydınlatabilir mi farkları eksi ve artılarıyla birlikte varsa daha iyi bir tercih onu da söyleyebilir. Sosyal medya ve oyun icin kullanıyorum genelde telefonu kamerayı çok nadir kullanırım.
İki telefon arasında kaldım. Birisi beni detaylı sekilde aydınlatabilir mi farkları eksi ve artılarıyla birlikte varsa daha iyi bir tercih onu da söyleyebilir. Sosyal medya ve oyun icin kullanıyorum genelde telefonu kamerayı çok nadir kullanır.
Arkadaşlar bu MediaTek Helio G99'u neden bu kadar gömüyorlar anlamadım arastırıyorum biri iyi biri kötü diyor ortası yok mu bunun kuponla birlikte 256 GB'lık versiyonu 9800'e denk geliyor makul gibi geldi ama herkes gömmüş işlemciyi.
CoD PUBG Mortal Kombat tarzı oyunlar oynuyordum eskiden bayağıdır pek oyun oynamıyorum telefon üzerinden yani bu tarz genelde.
Arkadaşlar bu MediaTek Helio G99'u neden bu kadar gömüyorlar anlamadım arastırıyorum biri iyi biri kötü diyor ortası yok mu bunun kuponla birlikte 256 GB'lık versiyonu 9800'e denk geliyor makul gibi geldi ama herkes gömmüş işlemciyi.
Zamanına göre iyiydi fakat artık eskidi, bir esprisi kalmadı G99'un bu yüzden yeni nesil cihaz alacak birisine önermiyoruz. Ve evet A35 daha iyi bir tercih olacaktır.