MaxElis Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 42 Beğeniler 19 3 Eylül 2024 #1 Cihaz Samsung A35 Instagram'a parmak izi koymak istiyorum, nasıl yaparım?
Çözüm Heribert Yavuz 3 Eylül 2024 MaxElis dedi: Onu nasıl yapabilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Güvenli klasörü açın cihazınızda. 6 haneli şifre belirliyorsunuz. Sonra uygulamayı ekleyin. İşiniz bittiğinde kilitle ve çık yapın.
MaxElis dedi: Onu nasıl yapabilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Güvenli klasörü açın cihazınızda. 6 haneli şifre belirliyorsunuz. Sonra uygulamayı ekleyin. İşiniz bittiğinde kilitle ve çık yapın.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 3 Eylül 2024 #2 MaxElis dedi: Instagram'a parmak izi koymak istiyorum, nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Güvenli klasör kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
MaxElis dedi: Instagram'a parmak izi koymak istiyorum, nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Güvenli klasör kullanabilirsiniz.
KS KS MaxElis Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 42 Beğeniler 19 3 Eylül 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: Güvenli klasör kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapabilirim acaba? Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Güvenli klasör kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapabilirim acaba?
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 3 Eylül 2024 #4 MaxElis dedi: Onu nasıl yapabilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Güvenli klasörü açın cihazınızda. 6 haneli şifre belirliyorsunuz. Sonra uygulamayı ekleyin. İşiniz bittiğinde kilitle ve çık yapın. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
MaxElis dedi: Onu nasıl yapabilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Güvenli klasörü açın cihazınızda. 6 haneli şifre belirliyorsunuz. Sonra uygulamayı ekleyin. İşiniz bittiğinde kilitle ve çık yapın.
KS KS MaxElis Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 42 Beğeniler 19 3 Eylül 2024 #5 Heribert Yavuz dedi: Güvenli klasörü açın cihazınızda. 6 haneli şifre belirliyorsunuz. Sonra uygulamayı ekleyin. İşiniz bittiğinde kilitle ve çık yapın. Eki Görüntüle 80371 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Güvenli klasörü açın cihazınızda. 6 haneli şifre belirliyorsunuz. Sonra uygulamayı ekleyin. İşiniz bittiğinde kilitle ve çık yapın. Eki Görüntüle 80371 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.749 3 Eylül 2024 #6 Heribert Yavuz dedi: Güvenli klasörü açın cihazınızda. 6 haneli şifre belirliyorsunuz. Sonra uygulamayı ekleyin. İşiniz bittiğinde kilitle ve çık yapın. Eki Görüntüle 80371 Genişletmek için tıkla... Bu özellik iPhone'da var mı? Artı -1 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Güvenli klasörü açın cihazınızda. 6 haneli şifre belirliyorsunuz. Sonra uygulamayı ekleyin. İşiniz bittiğinde kilitle ve çık yapın. Eki Görüntüle 80371 Genişletmek için tıkla... Bu özellik iPhone'da var mı?
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 3 Eylül 2024 #7 Simon dedi: Bu özellik iPhone'da var mı? Genişletmek için tıkla... iOS 18'de sanırım buna benzer bir şey geldi diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Simon dedi: Bu özellik iPhone'da var mı? Genişletmek için tıkla... iOS 18'de sanırım buna benzer bir şey geldi diye biliyorum.