Mithat Berhan Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 763 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.758 Yer Bitlis 30 Mart 2025 #1 Samsung.com TR üzerinde e-devlet kanalından alacağınız öğrenci belgesinin barkodunu girerek eğitim mağazasına erişebilirsiniz. Muhtemelen aynı fiyat kamu çalışanları için olan kısımda da mevcuttur.
Samsung.com TR üzerinde e-devlet kanalından alacağınız öğrenci belgesinin barkodunu girerek eğitim mağazasına erişebilirsiniz. Muhtemelen aynı fiyat kamu çalışanları için olan kısımda da mevcuttur.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.380 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.730 30 Mart 2025 #2 A35 ile neredeyse fiyat farkı yok. Bu fiyata çok iyi.
XEfe.Bey Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Beğeniler 4.226 30 Mart 2025 #3 Xiaomi bataklığına düştüm bilekliği, kulaklığı hep bu markadan aldım. Samsung'a dönmek istiyorum ama Samsung alırsam elimdekiler ne olacak
Xiaomi bataklığına düştüm bilekliği, kulaklığı hep bu markadan aldım. Samsung'a dönmek istiyorum ama Samsung alırsam elimdekiler ne olacak
KS KS Mithat Berhan Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 763 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.758 Yer Bitlis 30 Mart 2025 #4 @XEfe.Bey, kullanmanda bir problem göremiyorum. Benim ekosistemde de Huawei parçalar vardı ama Samsung telefonla çalışıyor.
@XEfe.Bey, kullanmanda bir problem göremiyorum. Benim ekosistemde de Huawei parçalar vardı ama Samsung telefonla çalışıyor.
4rchura Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 260 Çözümler 2 Beğeniler 189 31 Mart 2025 #5 XEfe.Bey dedi: Xiaomi bataklığına düştüm bilekliği, kulaklığı hep bu markadan aldım. Samsung'a dönmek istiyorum ama Samsung alırsam elimdekiler ne olacak Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun yaşamazsınız, uyumlu uygulamalar ile ekosisteminize adapte etmek çok kolay olacaktır.
XEfe.Bey dedi: Xiaomi bataklığına düştüm bilekliği, kulaklığı hep bu markadan aldım. Samsung'a dönmek istiyorum ama Samsung alırsam elimdekiler ne olacak Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun yaşamazsınız, uyumlu uygulamalar ile ekosisteminize adapte etmek çok kolay olacaktır.
XEfe.Bey Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Beğeniler 4.226 1 Nisan 2025 #6 4rchura dedi: Herhangi bir sorun yaşamazsınız, uyumlu uygulamalar ile ekosisteminize adapte etmek çok kolay olacaktır. Genişletmek için tıkla... Eskiyene kadar kullanayım da sonrasında iyi bir Samsung alacağım kendime hocam. Samsung'un verdiği hissi hiçbir telefon vermiyor.
4rchura dedi: Herhangi bir sorun yaşamazsınız, uyumlu uygulamalar ile ekosisteminize adapte etmek çok kolay olacaktır. Genişletmek için tıkla... Eskiyene kadar kullanayım da sonrasında iyi bir Samsung alacağım kendime hocam. Samsung'un verdiği hissi hiçbir telefon vermiyor.