O Oukno Çalışkan Katılım 18 Mayıs 2026 Mesajlar 6 Beğeniler 0 26 Haziran 2026 #1 Açarsa kaç FPS oynatır, akıcı oynar mıyım?
Lotr Manyağı Bilgin Sosyal Locası Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.999 Makaleler 2 Çözümler 238 Beğeniler 3.467 Yer Middle Earth🧙♂️ 26 Haziran 2026 #2 RDR1 telefondan oynanıyor mu? Android sürümü yok diye biliyorum.
Kriyus 81 Üstün Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 773 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 332 Yer Batman 26 Haziran 2026 #3 Lotr Manyağı dedi: RDR1 telefondan oynanıyor mu? Android sürümü yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Var. Red Dead Redemption - Google Play'de Uygulamalar Bir kuşağı şekillendiren destansı Vahşi Batı maceralarını deneyimle play.google.com Oukno dedi: Açarsa kaç FPS oynatır, akıcı oynar mıyım? Genişletmek için tıkla... Eğer telefon elinizdeyse APK indirip deneyebilirsiniz aslında.
Lotr Manyağı dedi: RDR1 telefondan oynanıyor mu? Android sürümü yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Var. Red Dead Redemption - Google Play'de Uygulamalar Bir kuşağı şekillendiren destansı Vahşi Batı maceralarını deneyimle play.google.com Oukno dedi: Açarsa kaç FPS oynatır, akıcı oynar mıyım? Genişletmek için tıkla... Eğer telefon elinizdeyse APK indirip deneyebilirsiniz aslında.
Valiant Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.071 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 1.069 Yer Samanyolu Galaksisi 26 Haziran 2026 #4 Lotr Manyağı dedi: RDR1 telefondan oynanıyor mu? Android sürümü yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Var. Red Dead Redemption - Google Play'de Uygulamalar Fakat garip bir şekilde Android sürümünde 30 FPS kilidi var, iOS'de 60 FPS çalışabiliyor. Birisi sizin telefonunuzla aynı SoC'yi kullanan bir cihazda denemiş, oynanabilir duruyor.
Lotr Manyağı dedi: RDR1 telefondan oynanıyor mu? Android sürümü yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Var. Red Dead Redemption - Google Play'de Uygulamalar Fakat garip bir şekilde Android sürümünde 30 FPS kilidi var, iOS'de 60 FPS çalışabiliyor. Birisi sizin telefonunuzla aynı SoC'yi kullanan bir cihazda denemiş, oynanabilir duruyor.