O Oukno Çalışkan Katılım 18 Mayıs 2026 Mesajlar 5 Beğeniler 0 Bugün 12:54 #1 Açarsa kaç FPS oynatır, akıcı oynar mıyım?
Lotr Manyağı Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun İlk 1.000! Yüzüklerin Efendisi Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.996 Makaleler 2 Çözümler 238 Beğeniler 3.454 Yer Middle Earth🧙♂️ Bugün 12:55 #2 RDR1 telefondan oynanıyor mu? Android sürümü yok diye biliyorum.
Kriyus Üstün Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 528 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 237 Bugün 12:56 #3 Lotr Manyağı dedi: RDR1 telefondan oynanıyor mu? Android sürümü yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Var. Red Dead Redemption - Google Play'de Uygulamalar Bir kuşağı şekillendiren destansı Vahşi Batı maceralarını deneyimle play.google.com Oukno dedi: Açarsa kaç FPS oynatır, akıcı oynar mıyım? Genişletmek için tıkla... Eğer telefon elinizdeyse APK indirip deneyebilirsiniz aslında.
Lotr Manyağı dedi: RDR1 telefondan oynanıyor mu? Android sürümü yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Var. Red Dead Redemption - Google Play'de Uygulamalar Bir kuşağı şekillendiren destansı Vahşi Batı maceralarını deneyimle play.google.com Oukno dedi: Açarsa kaç FPS oynatır, akıcı oynar mıyım? Genişletmek için tıkla... Eğer telefon elinizdeyse APK indirip deneyebilirsiniz aslında.
Valiant Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.032 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 1.045 Yer Samanyolu Galaksisi Bugün 12:57 #4 Lotr Manyağı dedi: RDR1 telefondan oynanıyor mu? Android sürümü yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Var. Red Dead Redemption - Google Play'de Uygulamalar Fakat garip bir şekilde Android sürümünde 30 FPS kilidi var, iOS'de 60 FPS çalışabiliyor. Birisi sizin telefonunuzla aynı SoC'yi kullanan bir cihazda denemiş, oynanabilir duruyor.
Lotr Manyağı dedi: RDR1 telefondan oynanıyor mu? Android sürümü yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Var. Red Dead Redemption - Google Play'de Uygulamalar Fakat garip bir şekilde Android sürümünde 30 FPS kilidi var, iOS'de 60 FPS çalışabiliyor. Birisi sizin telefonunuzla aynı SoC'yi kullanan bir cihazda denemiş, oynanabilir duruyor.