Samsung, Apple Watch SE’ye Rakip Exynos W920 Çipli ve EKG Destekli Galaxy Watch FE’yi Duyurdu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 256
Makaleler
5

Samsung’un yeni bir akıllı saat üzerinde çalıştığına dair söylentiler bir süredir devam ediyordu. Şimdiyse Galaxy Watch FE’nin giyilebilir ürün serisine yeni giriş yapacak bütçe dostu bir akıllı saat olacağı söyleniyor. FE modelinin Galaxy Watch 7 ve Galaxy Watch Ultra’nın 2024’teki Unpacked etkinliğinde tanıtılmasıyla birlikte ön gösterime sunulması bekleniyordu ancak şirket, oldukça şık özelliklere sahip Galaxy…

Devamını Oku: Samsung, Apple Watch SE’ye Rakip Exynos W920 Çipli ve EKG Destekli Galaxy Watch FE’yi Duyurdu
Kaynak: Techolay

Aslında olmasalar da olur diyebileceğimiz özelliklerden arındırılmış SE ve FE konseptini seviyorum. Özellikle ekosistem genişletmek amacıyla çok mantıklı oluyorlar.

Aslında olmasalar da olur diyebileceğimiz özelliklerden arındırılmış SE ve FE konseptini seviyorum. Özellikle ekosistem genişletmek amacıyla çok mantıklı oluyorlar.
Nasıl yani, FE bir telefondan belirli başlı özellikler mi kesiliyor mesela?

Aslında olmasalar da olur diyebileceğimiz özelliklerden arındırılmış SE ve FE konseptini seviyorum.
iPhone SE çağ dışı ekrana sahip, ekosistem için alınır sadece. FE cihazlar çağa ayak uydurabilecek duzeyde. Ayrica S23 FE ve S21 FE'yi A serisi bir cihaz almak yerine S serisi alayim diyerek tercih eden cok insan var. Olmasa da olur degil yani iki seri de.

Seri için olmasa da olur demedim. “Olmasa da olur özelliklerin çıkarılması maliyeti azaltmak açısından iyi bir şey” demek istedim.

iPhone SE serisi donanım olarak çok güçlü. Ekranı idare eder.

Seri için olmasa da olur demedim. “Olmasa da olur özelliklerin çıkarılması maliyeti azaltmak açısından iyi bir şey” demek istedim.
Anladim ama olmasa da olur diyeceginiz ozellikler nelerdi ki? Mesela SE cihazlarda UW kamera yok, FE cihazlarin telefotolari pek gelismis degil.

Anladim ama olmasa da olur diyeceginiz ozellikler nelerdi ki? Mesela SE cihazlarda UW kamera yok, FE cihazlarin telefotolari pek gelismis degil.
Konumuz telefonlar değil de saatler olduğu için ondan örnek vereyim. Apple Watch SE’de Always On Display özelliği yok, EKG çekme özelliği yok. Bence kullanımı etkileyen hayati özellikler değil. Bunlar amiral modellerde var.

iPhone SE’de ise eski 7-8 kasaları değerlendirilmiş. Face ID yok. Tek kamera var. FE’yi bilemiyorum pek fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…