lexerotk Başarılı Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 96 Çözümler 1 Beğeniler 28 4 Mart 2026 #1 Şu videoya baktım. Buds 3 ve Buds FE'den daha iyi görünüyor. Metal ve rock dinliyorum ve genelde dışarıda kullanacağım. Alınır mı? Ayrıca telefonumda Samsung onu da söylemiş olayım ekosistem falan filan için. Bir de CMF Buds 2 Pro'ya da Plus var onlar daha iyi görünüyor Buds 3 FEden ama emin olamadım. Son düzenleme: 4 Mart 2026
Şu videoya baktım. Buds 3 ve Buds FE'den daha iyi görünüyor. Metal ve rock dinliyorum ve genelde dışarıda kullanacağım. Alınır mı? Ayrıca telefonumda Samsung onu da söylemiş olayım ekosistem falan filan için. Bir de CMF Buds 2 Pro'ya da Plus var onlar daha iyi görünüyor Buds 3 FEden ama emin olamadım.
Ronaldinho10 Üyecik Katılım 4 Mart 2026 Mesajlar 10 Beğeniler 0 4 Mart 2026 #2 Muzik zevklerimiz benzer. Ben Samsung'un hicbir TWS'sini onermem. Bu butcede kablosuz kulak ici olarak aklima gelen ilk model. CMF alip vokal ve enstrumanlari Eq ile one cikarmani oneririm. Mesela Buds 2+ daha dengelidir Pro'ya kiyasla.
Muzik zevklerimiz benzer. Ben Samsung'un hicbir TWS'sini onermem. Bu butcede kablosuz kulak ici olarak aklima gelen ilk model. CMF alip vokal ve enstrumanlari Eq ile one cikarmani oneririm. Mesela Buds 2+ daha dengelidir Pro'ya kiyasla.