Bütçe
3.300 TL

loomknal

Uzman
Başlıkta da belirttiğim gibi 2 kulaklık arasından hangisini tercih etmeliyim? JBL kulaklık abimin okula gidip geldiğim için kullanıyorum beğendim de. Kendime de bir tane alacağım. İnternette Buds 3'ü gördüm. Alternatif olarak bu fiyatlarda (mümkünde Buds 3'ün fiyatını geçmesin 3.300 TL idi) başka önerilere de açığım.

Buds3 sahibiyim, ses kalitesi olsun, Samsung AI özellikleriyle uyumu olsun, şarj süresi olsun her şeyi mükemmel seviyede. Ancak seni bir konuda çok katı bir şekilde uyarıyorum, eğer çok terleyen biriysen kesinlikle bu kulaklığı alma; kulaklığın nem ve ter sensörünü çok hassas yapmışlar direkt şarj etmeyi durduruyor.

Özellikle ilk aldığım kulaklığın sensörü direkt bozuktu, en ufak nemi dahi algılayıp kapatıyordu şarjı, Samsung servis yenisini verdi fakat bununki de aynı şeyi yapıyor ama ilk modele nazaran daha hassas değil tabii.

Ben de Buds3 var kendi deneyimimi paylaşacağım o yüzden bazı çok bilgili arkadaşlar gelip "hayır o senin hatan" demesin, kulaklığın yapısı kulağa oturmamaya çok elverişli. Kulağına uymazsa iade ettin ettin edemedin sen de kalacak gibi, ayrıca sağ tarafından ses hiç gelmiyordu ilk garantisinde, yarın garantiye vereceğim şimdi de sağ tarafın sesi sola göre daha az geliyor. Bazen kulaklığın hava girişlerinden emcükleyip çözmeyi denedim ama geçici bir çözüm oldu hep, yarın iade etmeyi, olmadı garantiye göndereceğim.

Ayrıca silikonsuz olduğu için ANC performansı silikonlulara kötü fakat silikonsuzların en iyisi deniliyor.