Serhat Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 693 Çözümler 4 Beğeniler 592 Yer İzmir 14 Ekim 2025 #1 Merhaba, Buds FE aldım. Honor 400'e ise Wearable kurdum ve bağladım ama nedense SmartThings'e tanıtamıyorum. Amacım kaybolursa haritadan görebileyim diye. Başka Samsung cihazda denedim, anında yaptı kendisi.
Merhaba, Buds FE aldım. Honor 400'e ise Wearable kurdum ve bağladım ama nedense SmartThings'e tanıtamıyorum. Amacım kaybolursa haritadan görebileyim diye. Başka Samsung cihazda denedim, anında yaptı kendisi.
E Eyunal Becerikli Katılım 13 Eylül 2025 Mesajlar 55 Çözümler 1 Beğeniler 30 14 Ekim 2025 #2 Serhat dedi: Merhaba, Buds FE aldım. Honor 400'e ise Wearable kurdum ve bağladım ama nedense SmartThings'e tanıtamıyorum. Amacım kaybolursa haritadan görebileyim diye. Başka Samsung cihazda denedim, anında yaptı kendisi. Genişletmek için tıkla... Sorunun cevabı olayın içinde saklı.
Serhat dedi: Merhaba, Buds FE aldım. Honor 400'e ise Wearable kurdum ve bağladım ama nedense SmartThings'e tanıtamıyorum. Amacım kaybolursa haritadan görebileyim diye. Başka Samsung cihazda denedim, anında yaptı kendisi. Genişletmek için tıkla... Sorunun cevabı olayın içinde saklı.