Samsung Buds FE kulaktan düşme sorunu var mı?

emin22

Uzman
Almayı düşünüyorum; daha önceden hep düz şekilde kulaklıklarım oldu. İlk defa Buds FE gibi küçük bir ürüne geçeceğim, düşme yapıyor mu?

Kulakta düşmüyor ama kulağınızı biraz sevebilir.

Almayı düşünüyorum; daha önceden hep düz şekilde kulaklıklarım oldu. İlk defa Buds FE gibi küçük bir ürüne geçeceğim, düşme yapıyor mu?
5 kulaklık kullandıysam 4 ü kulağımda durmamıştır. Buds FE de hiç böyle bir sorun yaşamadım aksine çok rahat. Tek sıkıntı bence kulakta pek estetik durmuyor o da zaten kişisel bir şey.

Uzun süredir kullanıyorum,kulaktan kayıyor bir süre sonra. Koşu yapıyorsan kulağından düşebilir ayrıca pek rahat da olduğunu söyleyemem, kulaklığın silikonu kaşıntı yapıyor ve acıtıyor biraz.

Benim kulağım o konuda nefret ettirdi. Anker Soundcore Sport X20 aldım, askılı diye, o bile düşüyor kısa bir süre sonra.

Buds FE fazlasıyla iyi o konuda.

Kulaktan falan düşmüyor ben de koşu yaparken takıyorum. Gayet iyi kulaklık.

Kulakta düşme gibi sorun yaşamazsın ama beni terleyince rahatsız ediyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…