İnceleme Samsung Buds FE

Ses kalitesi iyi dediğiniz gibi basslar daha önde. Mikrofon kalitesi kötü, bataryası da pek tatmin edici gelmedi bana.

Hocam Samsung cihazlar arasında hızlı geçiş özelliği bu kulaklıkta da var mı ? varsa deneme şansı buldunuz mu?
Evet var.
@miraçov inceleme için teşekkür ederim. Almak isteyenlere ben de tavsiye ederim ancak çok sıklıkla arıza alan bir kulaklık bilginiz olsun. Ben haftada 1 yedek olarak kullanmama rağmen 1 yıl içerisinde 2 defa serviste tamamen değişti. Bunu da FE modeli olmasına bağlıyorum açıkçası onun dışında ekosistem olarak Samsun kullandığım için memnunum.

2 aydır sıkıntısız kullanıyorum. Neredeyse her gün kullandım bir sorun yaşamadım. Teknolojik ürünler biraz da şans işidir hocam bazen gerçekten normalden fazla arıza çıkarttığı oluyor.

2 aydır sıkıntısız kullanıyorum. Neredeyse her gün kullandım bir sorun yaşamadım. Teknolojik ürünler biraz da şans işidir hocam bazen gerçekten normalden fazla arıza çıkarttığı oluyor.
Hocam doğrudur ancak 2 defa sıfır ürün geldi dediğim gibi çok kullanan birisi değilim hem tablette hem de telefonda işim olduğunda ses akışının olabilmesi için kullanıyorum. Onun dışında full kablolu kullanırım zaten. Servisi gayet başarılı ama hiç sorun çıkarmıyorlar bence artı bir özellik olarak yazılabilir.

Ben Buds 2 kullanıyorum. SBC (Samsung Scalable Codec) desteği Samsung cihazlarda geçerli olsa da en iyi ses deneyimi verir. Telefon değiştirdim AAC kullanıyorum ses kalitesi azaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…