Samsung Care+'tan SMS gelmiyor

AspyndoR

Başarılı
Yeni telefon aldım, S25’i Teknosa’dan satın aldım. Samsung Care+ denen şeye kaydolmam için 1 günüm kaldı. Kaç defadır deniyorum, tüm bilgileri giriyorum ama SMS gelmiyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni telefon aldım, S25’i Teknosa’dan satın aldım. Samsung Care+ denen şeye kaydolmam için 1 günüm kaldı. Kaç defadır deniyorum, tüm bilgileri giriyorum ama SMS gelmiyor. Bunu nasıl çözebilirim?
1. SMS Ayarlarını Kontrol Et:
- Ayarlar > İletişim > Mesaj Ayarları'na gidin.
- "SMS Merkezi Numarası" ayarlarının doğru olup olmadığını kontrol edin.

2. Numaranızın Doğruluğunu Kontrol Edin:
- Başvuru sırasında girdiğiniz telefon numarasının doğru olduğundan emin olun.

3. Şebeke Bağlantınızı Kontrol Edin:
- Telefonunuzun hücresel veri ve sinyal gücünün aktif ve yeterli olduğundan emin olun.
- Uçak modunu açıp kapatarak bağlantınızı yeniden başlatabilirsiniz.

4. Mesaj Engelleme Ayarlarını Kontrol Edin:
- Ayarlar > Mesajlar > Engellenmiş numaralar bölümünden Samsung Care+'tan gelen numaranın engellenmediğinden emin olun.

5. SMS Depo Alanını Kontrol Edin:
- Mesajlar uygulamanızda yeterli boş alan olduğundan emin olun; dolu bir mesaj kutusu SMS almanızı engelleyebilir.

6. Telefonu Yeniden Başlatın:
- Cihazı kapatıp açarak yeniden başlatmayı deneyin. Bu, bağlantı sorunlarını çözebilir.

7. Farklı Bir SIM Kart Kullanın:
- Eğer mümkünse farklı bir SIM kart ile deneme yaparak sorunun SIM kartla ilgili olup olmadığını kontrol edin.

8. Müşteri Hizmetleri ile İletişime Geçin:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, Samsung müşteri hizmetleri ile iletişim kurarak durumu bildirin.

Bu adımları izledikten sonra sorununuzun çözülmesi gereken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…