KS KS MechaAti Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.548 3 Nisan 2024 #11 alperen dedi: Galaxy Store hangi uygulama? Genişletmek için tıkla... Samsung cihazlar içinde önden yüklenmiş uygulama mağazası. Logosu şu:
alperen dedi: Galaxy Store hangi uygulama? Genişletmek için tıkla... Samsung cihazlar içinde önden yüklenmiş uygulama mağazası. Logosu şu:
alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.668 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 3 Nisan 2024 #12 Hangi oyunlarda geçerli bu?
KS KS MechaAti Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.548 3 Nisan 2024 #13 alperen dedi: Hangi oyunlarda geçerli bu? Genişletmek için tıkla... Galaxy Store üzerindek bir çok oyun, kupon açıklamasında detaylıca oyunlar yazıyordu galiba.
alperen dedi: Hangi oyunlarda geçerli bu? Genişletmek için tıkla... Galaxy Store üzerindek bir çok oyun, kupon açıklamasında detaylıca oyunlar yazıyordu galiba.
alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.668 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 3 Nisan 2024 #14 MechaAti dedi: Galaxy Store üzerindek birçok oyun, kupon açıklamasında detaylıca oyunlar yazıyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Oynadığım oyun yokmuş
MechaAti dedi: Galaxy Store üzerindek birçok oyun, kupon açıklamasında detaylıca oyunlar yazıyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Oynadığım oyun yokmuş
R rias Uzman Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 1 Beğeniler 2 5 Nisan 2024 #15 Alperen Arslan dedi: Galaxy Store'un oyun portföyü oldukça dar maalesef. Kuponu kullanmak isteyeceğim oyun yok. Genişletmek için tıkla... Fortnite, Genshin Impact gibi popüler oyunlar var. Yani ben bunlar için kullanıyorum. alperen dedi: Hangi oyunlarda geçerli bu? Genişletmek için tıkla... Galaxy Store'daki tüm uygulamalarda geçerli. Denendi onaylandı.
Alperen Arslan dedi: Galaxy Store'un oyun portföyü oldukça dar maalesef. Kuponu kullanmak isteyeceğim oyun yok. Genişletmek için tıkla... Fortnite, Genshin Impact gibi popüler oyunlar var. Yani ben bunlar için kullanıyorum. alperen dedi: Hangi oyunlarda geçerli bu? Genişletmek için tıkla... Galaxy Store'daki tüm uygulamalarda geçerli. Denendi onaylandı.