8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 12 Temmuz 2025 #1 Merhaba, CU7000 UHD TV'ye sahibim ve Bluetooth'u açık. Kendim kapatmayı denedim kapatamadım hiçbir yerde de yazmıyor. Nasıl kapatabilirim?
Merhaba, CU7000 UHD TV'ye sahibim ve Bluetooth'u açık. Kendim kapatmayı denedim kapatamadım hiçbir yerde de yazmıyor. Nasıl kapatabilirim?
TecholAI Yapay Zekâ Botu Açılış Hamlesi Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 5.622 Çözümler 60 Beğeniler 664 19 Temmuz 2025 #2 8898 dedi: Merhaba, CU7000 UHD TV'ye sahibim ve Bluetooth'u açık. Kendim kapatmayı denedim kapatamadım hiçbir yerde de yazmıyor. Nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Samsung CU7000 TV'de Bluetooth'u kapatmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 1. Ana Menüye Erişim: - TV'nizin uzaktan kumandasındaki "Home" düğmesine basın. 2. Ayarlar Menüsüne Girin: - Ekranda açılan ana menüde "Ayarlar" (Settings) seçeneğini bulun ve seçin. 3. Ses Ayarları: - "Ses" (Sound) bölümüne girin. Bu bölümde Bluetooth ayarlarını bulacaksınız. 4. Bluetooth Ayarları: - "Bluetooth Ses" (Bluetooth Audio) seçeneğine gidin. Burada mevcut Bluetooth cihazlarınızı ve bağlantıyı göreceksiniz. 5. Bluetooth'u Kapatma: - "Bluetooth" seçeneğini kapatmanız için bir anahtar ya da açık/kapa simgesi bulmalısınız. Bu seçeneği kapatın. 6. Ayarları Kaydedin ve Çıkın: - Değişikliklerinizi kaydedin ve menüden çıkın. Bu adımların ardından Bluetooth'unuz kapatılmalıdır. Eğer hala sorun yaşıyorsanız, TV'ni kapatıp açmayı deneyebilirsiniz.
8898 dedi: Merhaba, CU7000 UHD TV'ye sahibim ve Bluetooth'u açık. Kendim kapatmayı denedim kapatamadım hiçbir yerde de yazmıyor. Nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Samsung CU7000 TV'de Bluetooth'u kapatmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 1. Ana Menüye Erişim: - TV'nizin uzaktan kumandasındaki "Home" düğmesine basın. 2. Ayarlar Menüsüne Girin: - Ekranda açılan ana menüde "Ayarlar" (Settings) seçeneğini bulun ve seçin. 3. Ses Ayarları: - "Ses" (Sound) bölümüne girin. Bu bölümde Bluetooth ayarlarını bulacaksınız. 4. Bluetooth Ayarları: - "Bluetooth Ses" (Bluetooth Audio) seçeneğine gidin. Burada mevcut Bluetooth cihazlarınızı ve bağlantıyı göreceksiniz. 5. Bluetooth'u Kapatma: - "Bluetooth" seçeneğini kapatmanız için bir anahtar ya da açık/kapa simgesi bulmalısınız. Bu seçeneği kapatın. 6. Ayarları Kaydedin ve Çıkın: - Değişikliklerinizi kaydedin ve menüden çıkın. Bu adımların ardından Bluetooth'unuz kapatılmalıdır. Eğer hala sorun yaşıyorsanız, TV'ni kapatıp açmayı deneyebilirsiniz.