Custom ROM Samsung Custom ROM kurulum rehberi

ADB sideload o cihazda çok sağlıklı çalışır mı bilmiyorum ama denenebilir.

TWRP'si sorunlu cihazlarda hep kullandım sıkıntı çıkmadı.

Yarin LineageOS recovery deneyip sonucu paylasacagim sizlerle. Tekrardan teşekkürler.

En kötü patched fastbootd recovery kurarız GSI kullanırsın. Ya da düzenlerim.

Hocam nasıl yapmaliyim? Tableti bilgisayara bağlayıp ROM'u cihaza mi atayım? Hangi klasöre atmaliyim bir de? data/media icine atsam sıkıntı olur mu?

Bir de seçenekler nasil olmali?

Bir de ben sadece .ZIP uzantılı dosyayı indirdim, recovery.img galiba zaten LineageOS recovery ve vbmeta.img'ye de ihtiyaç yoktur herhalde, OrangeFox recovery sağlıklı çalışıyor. Diğerlerine ihtiyaç var mıdır, kuracaksam nasıl kurmam gerekiyor? Galiba Odin üzerinden fakat hangi bölüm?

Son düzenleme:
Hocam Arduino ile uğraşıyordum bakamadım. ZIP'i indirip direkt OrangeFox üzerinden flashlayın. Dün çalışmayıp bugün çalışması ilginç.

İfadeler: 442
Hocam Arduino ile uğraşıyordum bakamadım. ZIP'i indirip direkt OrangeFox üzerinden flashlayın. Dün çalışıp bugün çalışmaması ilginç.
Ben de anlamadım. Bugun LineageOS recovery denedim, ADB çalışmadi. Internetten TWRP buldum, açılmadi bile. En son dedim olmuyorsa bari Stock'a doneyim, son umut OrangeFox kurdum. Garip şekilde çalıştı. Tesekkurler tekrardan, @Heribert Yavuz .

ROM kuruldu mu? Kurulduysa her şeyi çalışıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…