Custom ROM Samsung Custom ROM kurulum rehberi

O cihaz için unofficial TWRP denemeden önce şöyle yapın. Orijinal TWRP son sürümü indirin ve verdiğim dosyadaki vbmeta. İmg dosyasını recovery. İmg dosyasıyla birlikte yeni bir klasöre atın. Daha sonra o klasörü tar olarak sıkıştırın. Eğer USB falan görmüyorsa dediğiniz unofficial TWRP veya TWRP 3.5.0 deneyebilirsiniz.

Vbmeta

@Physic orijinal TWRP bulamadım, sizi de yoruyorum kusura bakmayın bana atabilir misiniz?

Eğer USB falan görmüyorsa dediğiniz unofficial TWRP veya TWRP 3.5.0 deneyebilirsiniz.
Download moda aldım az önce, bilgisayar cihazı görüyor onda sorun yok.

Bir de bunu buldum, hangisi TWRP anlayamadım.
Bunda img dosyası var, diğerine yok.

Son düzenleme:
@Physic orijinal TWRP bulamadım, sizi de yoruyorum kusura bakmayın bana atabilir misiniz?

Download moda aldım az önce, bilgisayar cihazı görüyor onda sorun yok.

Estağfurullah, yeter ki söyleyin ben yardıma hazırım çekinmeyin. Sizin cihazınız için official TWRP derlenmemiş sanırım. En stabilize TWRP bu konudaki o cihaz için. Hata alırsanız geri dönüş yapabilirsiniz.

İfadeler: 442
Ben de bunu kurmayı düşünüyorum, tesekkurler.

Hmm. TWRP cihazla uyumsuz yapıda sanırım. Bootloader kilidi açıkken başka şekilde uyarı vereceğini sanmıyorum. Endişelenmeyin. Farklı bir recovery bulacağım sizin için.

Bunu indirin ve yükleyin. Aynı hatayı almamaniz lazım.

Link patlamış özür dilerim. İşte buradan indirebilirsiniz.

Son düzenleme:
İfadeler: 442
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…