Böyle bir şey yapmak istiyorum ama bunu nasıl bir yolla yaparım bilmiyorum. S9+ kullanıyorum. War Thunder, ETS 2 ya da Valorant oynamak mümkün olur mu?
Şimdi hocam işlemciniz ne olduğu önemli. Eğer ki Snapdragon bir SoC ise cok rahat oynarsınız gibi. Ben mesela Redmi Note 12 Pro 5G cihazda oynuyorum ETS 2. cihazimin islemcisi MediaTek olmasina rağmen 15 FPS falan alıyorum. Driver sorunlarindan dolayi bu da yoksa aynı denkte olan Snapdragon islemci 50 FPS falan aliyor. Winlator kullanın kullanirsaniz.
Şimdi hocam işlemciniz ne olduğu önemli. Eğer ki Snapdragon bir SoC ise cok rahat oynarsınız gibi. Ben mesela Redmi Note 12 Pro 5G cihazda oynuyorum ETS 2. cihazimin islemcisi MediaTek olmasina rağmen 15 FPS falan alıyorum. Driver sorunlarindan dolayi bu da yoksa aynı denkte olan Snapdragon islemci 50 FPS falan aliyor. Winlator kullanın kullanirsaniz.
Snapdragon 8 gen 2 var tablette, 12 gb RAM mevcut. Mantıken kaldırır gibi anlıyorum o zaman. Buna dair bir video mevcut mu bakarak uygulayabilmem için?
Valorant şart değil zaten, ETS 2 oynatsa açıkçası bana yeter. Winlator kurmayı buldum da bu ETS 2'yi mesela nereden nasıl indireceğim onu anlamadım APK sürümü yok sonuçta bunların.
Snapdragon 8 gen 2 var tablette, 12 GB RAM mevcut. Mantıken kaldırır gibi anlıyorum o zaman. Buna dair bir video mevcut mu bakarak uygulayabilmem için?