Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Samsung marka Earbuds FE kulaklığımı Bluetooth ile bilgisayarıma bağlayıp müzik açtığım zaman herhangi bir sorun yok ama müzik çalarken oyun açtığım zaman ses kalitesi rahatsız edecek derecede düşüyor. Çözümü bilenler yardım edebilirse sevinirim.
Eğer yukarıda söylenildiği gibi mikrofon kullanımı olan bir oyun ise mikrofon iznini kapatmadan çözebilirsiniz fakat kulaklığın mikrofonunu değil bilgisayarın mikrofonunu kullanırsınız. Aygıt yöneticisine veya ses ayarlarına girip kulaklığınızın Hands Free modunu devre dışı bırakın. Ben kendimde sorunu bu şekilde çözdüm.
Ayrıyeten iletişim uygulamalarını kullanırken müzik video gibi diğer seslerin otomatik kısılmasıda sizin için bir sorun ise: Sistem>Ses>Diğer ses ayarları(en aşağıda)>İletişim. "Hiçbir şey yapma" ayarını seçin.
Muhtemelen oynadiginiz oyun calisirken mikrofon izni istedigi icin kulakliginizi Hands Free moduna sokuyor ve bu da tabii ki ses kalitesini dusuruyor. Mikrofon izni ayarlarinizdan oynadiginiz oyunun mikrofon iznini kapayip tekrar deneyin.
Eğer yukarıda söylenildiği gibi mikrofon kullanımı olan bir oyun ise mikrofon iznini kapatmadan çözebilirsiniz fakat kulaklığın mikrofonunu değil bilgisayarın mikrofonunu kullanırsınız. Aygıt yöneticisine veya ses ayarlarına girip kulaklığınızın Hands Free modunu devre dışı bırakın. Ben kendimde sorunu bu şekilde çözdüm.
Ayrıyeten iletişim uygulamalarını kullanırken müzik video gibi diğer seslerin otomatik kısılmasıda sizin için bir sorun ise: Sistem>Ses>Diğer ses ayarları(en aşağıda)>İletişim. "Hiçbir şey yapma" ayarını seçin.