Bu bana cok mantikli gelmiyor ya. Hadi Apple tarafinda MacBook - iPhone - iPad uclusu inanilmaz bir uyum yakalıyor ama magic 7 Pro parasina S25 almak bence iPhone 16e almak kadar mantiksiz. Magic 7 Pro alip yanina da Huawei FreeBuds 3 Pro koyarsin. Tabletin de ekosistemde olmasin Samsung ekosistemi icerisinde telefon - kulaklık ile cok bir avantaji olmuyor zaten tabletin.

Hocam magic 7 Pro'yu nasıl tasiyacagim zaten o kadar buyuk tercih etsem S25 ultraya bakarım Android tarafında Samsung harici tercih etmem.

Buds3 yerine Buds2 Pro daha iyi olur. Daha üstün bir TWS bence.
Hocam silikonlu kulaklık kullanamıyorum kulağımı tıkıyor.
S25 yerine S24+ olabilir bence ama boyutuna alıştıysanız bir şey diyemem ya da düz S24'e inersiniz. Yukarıdaki arkadaşa da katılıyorum (16E kadar da değil, o kadar da değil hocam), 55 bin lira S25 için pahalı. Orada Magic 7 Pro diye bir gerçek var. Ne zaman düz S25 40-45 bandına düşer o zaman güzel demeye başlarız. Buds3'ü de silikonlu kulaklıkları sevmeme gibi bir durumunuz yoksa önermiyorum ya Buds3 Pro'ya çıkın ya da Buds2 Pro alın. S25 Ultra'ya çıkıp tabletten vazgeçmek tableti ne kadar kullanacağınızla alakalı. Watch kısmında da insan ne gerek var diyor ama alınca, özelliklerine alışınca keyifli oluyor, yine de bir düşünün.

Aldığınız ürünlere orijinal kılıf almayı da ihmal etmeyin bence. Özellikle biraz kovalarsanız güzel fiyatlara çok kaliteli kılıf alabiliyorsunuz, cihazların sağlığı için de gerekli. Eğer saat&kulaklık da alırsanız samsungun ikili şarj cihazı var, bizim evde masanın üstünde duruyor, S serisi bir sürü cihaz, kulaklık&saat olduğu için çok konforlu oluyor, ekosistem kuracaksanız öneririm.