Elektronik Samsung G5 27’’ 2K 180 Hz QD-OLED Monitör 19.499 TL

Pivot değil ve hoparlörü yok. Alacakların bilgisine.

Kafamı çok kurcalıyor bu monitör. Bütçe arttırmaya değil değmeyeceği konusu kafamı çok kurcalıyor. Sizce 10-15 arası bütçeden bu bütçeyi zorlamaya değer mi? @SHERLOCKED

Son düzenleme:
Kafamı çok kurcalıyor bu monitör. Bütçe arttırmaya değil değmeyeceği konusu kafamı çok kurcalıyor. Sizce 10-15 arası bütçeden bu bütçeyi zorlamaya değer mi?
Aslında OLED çok güzel bir görsel deneyim sunuyor ama 180Hz olması kafa karıştırıcı. 180Hz az gelmeyecekse yapıştır.

Aslında OLED çok güzel bir görsel deneyim sunuyor ama 180Hz olması kafa karıştırıcı. 180Hz az gelmeyecekse yapıştır.
Noramlde 260 Hz ve üstü düşünüyorum ama 180 de yeter gibi. Şu an 60 kulandığım için pek yorum yapamıyorum .

180 üstüne alışık değilsen alabilirsin. Ben 240 kullandığım için öyle bir şansım yok.
Işık alan bir odada kullansam çok sıkıntı olur mu? Bu QD-OLED gerçi ama yine de sorayım dedim. ( Bildiğim kadarıyla o sorun WOLED monitörlerde oluyor.)

OLED monitörerler 20 bin altına düşüyor muydu, iyi de hala 10 bin bandına gelememiş. 10 bin bandına geldiğinde alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…