Aakons 53 Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 9.075 Makaleler 6 Çözümler 8 Beğeniler 11.807 11 Kasım 2025 #1 Samsung'un geçen sene en uygun fiyatlı ürünü A06, One UI 8 (Android 16) güncellemesini aldı.
Cyanogen 52 Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.212 Makaleler 4 Çözümler 33 Beğeniler 1.333 11 Kasım 2025 #2 eMMC'li bir cihazda güncelleme yapmaktan bence uzak durulmalı. Hele ki One UI'nin aşırı şişkin olduğu şu zamanda.
eMMC'li bir cihazda güncelleme yapmaktan bence uzak durulmalı. Hele ki One UI'nin aşırı şişkin olduğu şu zamanda.
KS KS Aakons 53 Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 9.075 Makaleler 6 Çözümler 8 Beğeniler 11.807 11 Kasım 2025 #3 Cyanogen dedi: EMMC'li bir cihazda güncelleme yapmaktan bence uzak durulmalı. Hele ki One UI'nin aşırı şişkin olduğu şu zamanda. Genişletmek için tıkla... Depolamayı doldurmadıkları sürece sorun olmaz bence. Samsung da hiçbir yenilik getirmemiştir muhtemelen. A06'dan A07'ye geçişte UFS 2.2'nin etkisi iyi olur.
Cyanogen dedi: EMMC'li bir cihazda güncelleme yapmaktan bence uzak durulmalı. Hele ki One UI'nin aşırı şişkin olduğu şu zamanda. Genişletmek için tıkla... Depolamayı doldurmadıkları sürece sorun olmaz bence. Samsung da hiçbir yenilik getirmemiştir muhtemelen. A06'dan A07'ye geçişte UFS 2.2'nin etkisi iyi olur.
Bayro 52 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.132 Makaleler 10 Çözümler 31 Beğeniler 4.125 Yer İstanbul 11 Kasım 2025 #4 Aakons dedi: Samsung'un geçen sene en uygun fiyatlı ürünü A06, One UI 8 (Android 16) güncellemesini aldı. Eki Görüntüle 200742 Genişletmek için tıkla... Gelsin kasmalar gelsin takılmalar .
Aakons dedi: Samsung'un geçen sene en uygun fiyatlı ürünü A06, One UI 8 (Android 16) güncellemesini aldı. Eki Görüntüle 200742 Genişletmek için tıkla... Gelsin kasmalar gelsin takılmalar .
KS KS Aakons 53 Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 9.075 Makaleler 6 Çözümler 8 Beğeniler 11.807 11 Kasım 2025 #5 Bayro dedi: Gelsin kasmalar gelsin takılmalar . Genişletmek için tıkla... A06 kullanan tanıdığıma yükledim. Hiçbir yenilik gelmemiş takılma donmada yok.
Bayro dedi: Gelsin kasmalar gelsin takılmalar . Genişletmek için tıkla... A06 kullanan tanıdığıma yükledim. Hiçbir yenilik gelmemiş takılma donmada yok.
2 20875 Becerikli Katılım 22 Nisan 2025 Mesajlar 229 Çözümler 1 Beğeniler 122 12 Kasım 2025 #6 Aakons dedi: A06 kullanan tanıdığıma yükledim. Hiçbir yenilik gelmemiş takılma donmada yok. Genişletmek için tıkla... Hava durumu uygulaması değişti ve animasyonlardan dolayı kasıyor. Yenilik olarak ise menüde uygulamaların isimlerinin boyutu küçültülmüş. Cyanogen dedi: eMMC'li bir cihazda güncelleme yapmaktan bence uzak durulmalı. Hele ki One UI'nin aşırı şişkin olduğu şu zamanda. Genişletmek için tıkla... Bu cihazın kaldırabileceği şekilde güncelleme veriliyor yani Core sürüm. Menüde ve arayüzde kasma yok. Lakin hava durumu uygulamasında kasma yaşadım.
Aakons dedi: A06 kullanan tanıdığıma yükledim. Hiçbir yenilik gelmemiş takılma donmada yok. Genişletmek için tıkla... Hava durumu uygulaması değişti ve animasyonlardan dolayı kasıyor. Yenilik olarak ise menüde uygulamaların isimlerinin boyutu küçültülmüş. Cyanogen dedi: eMMC'li bir cihazda güncelleme yapmaktan bence uzak durulmalı. Hele ki One UI'nin aşırı şişkin olduğu şu zamanda. Genişletmek için tıkla... Bu cihazın kaldırabileceği şekilde güncelleme veriliyor yani Core sürüm. Menüde ve arayüzde kasma yok. Lakin hava durumu uygulamasında kasma yaşadım.