Samsung Galaxy A17 5G telefonu iPhone XR ile takas yapmak mantıklı mı?

glados

Yetkin
Yer
İstanbul
Telefonum A17 5G 256 GB 8 GB RAM. Takas etmek istediğim telefon iPhone XR 64 GB batarya yenilenmiş. Sizce değer mi yoksa Samsung'la devam mı?

Telefonum A17 5G 256 GB 8 GB RAM. Takas etmek istediğim telefon iPhone XR 64 GB batarya yenilenmiş. Sizce değer mi yoksa Samsung'la devam mı?

İlla iPhone deneyimlemek istiyorum derseniz size kalmış. Fakat pek iyi bir deneyim yaşatmaz XR. Kasım kasım kasılır, pil desen yok gibi. Tek farkı kamera olur.

İlla iPhone deneyimlemek istiyorum derseniz size kalmış. Fakat pek iyi bir deneyim yaşatmaz XR. Kasım kasım kasılır, pil desen yok gibi. Tek farkı kamera olur.

iPhone ilk defa deneyimlemiyorum önceden 5s, 11. 7 ve 8 Plus kullandım. En son 8 Plus kullandım 3 ay önce hiç Kasım kasım kasılmıyordu. Ama bataryası dehset hızlı bitiyordu.

Bana çok da mantıklı takas gibi gelmedi. Sırf iPhone kullanmak için kaç yıllık antika telefonla yeni telefonu takas etmezdim.

Son düzenleme:
Sebebe bağlı. iPhone XR kasmaz. Kamerası iyidir şarjı da fena gitmez. Eksi olarak ekranı iyi değildir. Ben olsam xslere bir bakardım ama tam karşılıklı takas yapmayıp para isteyebilirler.

kasım kasım kasmaz A12 bionic daha güçlü zaten. yalan yok ne kadar sevmesem de eski IPhone'lar kolay kolay kasmıyor.

Arkadaşa batarya konusuna katılıyorum yenilenmiş batarya da olsa çok uzun ömürlü olmuyor. Genel anlamda ekran, batarya ve güncellik açısından ölü bir cihaz. Ayrıca 64 GB bence günümüz de oldukça yetersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…