glados

Başarılı
Yer
İstanbul
Şu an telefonum One UI 8.0 sürümünde ve hiç kasma yok ama güncellersem kasma olacak diye korkuyorum.

Telefon zaten giriş-orta segment bir telefon, o yüzden pek güncellemek istemiyorum. Sizce güncellemeli miyim? Ve ne değişiklikler var?

Bende de A16 var, daha gelmedi ama gelirse yapmayacağım. İlk aldığımda 6.1 vardı, sonra 7'ye geçtim. Keşke orada bıraksaydım; 8 pek yaramadı.

Bende de A16 var, daha gelmedi ama gelirse yapmayacağım. İlk aldığımda 6.1 vardı, sonra 7'ye geçtim. Keşke orada bıraksaydım; 8 pek yaramadı.

A17'de 8.0 güzel çalışıyorda 8.5'te arayüz falan da değişmiş ve kasma olur diye geçmek istemiyorum. Bir de bilgisayarımdan eski sürümüne geri döndürürüm o problem değil ama uğraşmak istemiyorum daha yeni aldım cihazı.

A17'de 8.0 güzel çalışıyorda 8.5'te arayüz falan da değişmiş ve kasma olur diye geçmek istemiyorum. Bir de bilgisayarımdan eski sürümüne geri döndürürüm o problem değil ama uğraşmak istemiyorum daha yeni aldım cihazı.
Büyük değişiklik yoksa bence geçmeyin; en azından biraz daha bekleyip gözlemlemek lazım, diğer kullanıcılarda durum ne diye.

A56 cihaz kullanıyorum, ben güncellemesini yaptım, herhangi bir ağırlık ve performans konusunda sorun yok. Günlük kullanım konusunda hem oyunlarımı oynuyorum, hem müziğimi dinliyorum, hem tarayıcıda geziyorum, herhangi bir yavaşlık yok. Arayüze gelecek olursak aynı şekilde görsel açısından daha güzel olmuş ben beğendim.