KS KS Emir Tahiroğlu Çalışkan Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 43 Beğeniler 8 Yer Balıkesir/Bandırma 18 Haziran 2025 #21 Asily dedi: Nothing Phone 1 zamanında iyiydi. Hala iyi ama eskidi. A36 daha mantıklı. Kamera sensörü küçük A36'nın ama. İşlemci olarak a36. Genişletmek için tıkla... Kısacası hangisini almalıyım?
Asily dedi: Nothing Phone 1 zamanında iyiydi. Hala iyi ama eskidi. A36 daha mantıklı. Kamera sensörü küçük A36'nın ama. İşlemci olarak a36. Genişletmek için tıkla... Kısacası hangisini almalıyım?
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.493 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.705 18 Haziran 2025 #22 Emir Tahiroğlu dedi: Kısacası hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Telefondan ne istedigine bagli tamamen.
Emir Tahiroğlu dedi: Kısacası hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Telefondan ne istedigine bagli tamamen.
KS KS Emir Tahiroğlu Çalışkan Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 43 Beğeniler 8 Yer Balıkesir/Bandırma 18 Haziran 2025 #23 Simon dedi: Telefondan ne istedigine bagli tamamen. Genişletmek için tıkla... Öneriniz? (İsteğe bağlı)
Simon dedi: Telefondan ne istedigine bagli tamamen. Genişletmek için tıkla... Öneriniz? (İsteğe bağlı)
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.441 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.769 Yer Karabük 18 Haziran 2025 #24 Emir Tahiroğlu dedi: Kısacası hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Kafanız hangisine yatıyorsa. İkiside güzel telefon kafanız rahat olsun. Emir Tahiroğlu dedi: Öneriniz? (İsteğe bağlı) Genişletmek için tıkla... Custom rom ile uğraşmam ben falan derseniz A26. Tabii tavsiyem A36’ya çıkmanız.
Emir Tahiroğlu dedi: Kısacası hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Kafanız hangisine yatıyorsa. İkiside güzel telefon kafanız rahat olsun. Emir Tahiroğlu dedi: Öneriniz? (İsteğe bağlı) Genişletmek için tıkla... Custom rom ile uğraşmam ben falan derseniz A26. Tabii tavsiyem A36’ya çıkmanız.
KS KS Emir Tahiroğlu Çalışkan Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 43 Beğeniler 8 Yer Balıkesir/Bandırma 18 Haziran 2025 #25 Asily dedi: Kafanız hangisine yatıyorsa. İkiside güzel telefon kafanız rahat olsun. Custom rom ile uğraşmam ben falan derseniz A26. Tabii tavsiyem A36’ya çıkmanız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler❤
Asily dedi: Kafanız hangisine yatıyorsa. İkiside güzel telefon kafanız rahat olsun. Custom rom ile uğraşmam ben falan derseniz A26. Tabii tavsiyem A36’ya çıkmanız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler❤
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.493 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.705 18 Haziran 2025 #26 Emir Tahiroğlu dedi: Öneriniz? (İsteğe bağlı) Genişletmek için tıkla... Ben saf android'i sevdigimden dolayi Nothing Phone (1) alirdim.
Emir Tahiroğlu dedi: Öneriniz? (İsteğe bağlı) Genişletmek için tıkla... Ben saf android'i sevdigimden dolayi Nothing Phone (1) alirdim.
KS KS Emir Tahiroğlu Çalışkan Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 43 Beğeniler 8 Yer Balıkesir/Bandırma 18 Haziran 2025 #27 Simon dedi: Ben saf android'i sevdigimden dolayi Nothing Phone (1) alirdim. Genişletmek için tıkla... Peki
Simon dedi: Ben saf android'i sevdigimden dolayi Nothing Phone (1) alirdim. Genişletmek için tıkla... Peki
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.441 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.769 Yer Karabük 18 Haziran 2025 #28 Emir Tahiroğlu dedi: Teşekkürler❤ Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada Android 15 ile yazıyorsunuz. Niye yeni bir cihaz alıcaksınız ki?
Emir Tahiroğlu dedi: Teşekkürler❤ Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada Android 15 ile yazıyorsunuz. Niye yeni bir cihaz alıcaksınız ki?
KS KS Emir Tahiroğlu Çalışkan Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 43 Beğeniler 8 Yer Balıkesir/Bandırma 18 Haziran 2025 #29 Asily dedi: Hocam bu arada Android 15 ile yazıyorsunuz. Niye yeni bir cihaz alıcaksınız ki? Genişletmek için tıkla... Tablet bu Android olduğunu nereden anladınız
Asily dedi: Hocam bu arada Android 15 ile yazıyorsunuz. Niye yeni bir cihaz alıcaksınız ki? Genişletmek için tıkla... Tablet bu Android olduğunu nereden anladınız
8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 18 Haziran 2025 #30 Emir Tahiroğlu dedi: Tablet bu Android olduğunu nereden anladınız Genişletmek için tıkla... Sağ üstte veya profilin altında kimin ne ile yazdığı yazıyor.
Emir Tahiroğlu dedi: Tablet bu Android olduğunu nereden anladınız Genişletmek için tıkla... Sağ üstte veya profilin altında kimin ne ile yazdığı yazıyor.