Samsung Galaxy A26 nasıldır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan creazy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 359
  • Etiketler Etiketler
    a26 nasıldır
Bence sorun olmaz. Ekran koruyucuyla kullanildigi zaman darbeler ekran koruyucuya gelir.
Babam dedi, siyah alsaydın keşke. Beyaz kir, toz vesaire bırakırmış. Doğru mu, söylüyor? Beyaz daha şık, olur diye almıştım.

@Simon kılıf geldi, taktım. Ekran koruyucu da geldi. Takmasını bilmediğim için telefoncuya götürdüm. Telefoncu ‘bunu nereden aldın?' diye sordu. ‘internetten' dedim. ‘internettekiler kalitesiz oluyor, hemen çıkıyor; aslında hemen iyi yapışması lazım' gibi şeyler söyledi. Sonra taktı, ‘neyse idare eder' dedi. Bilerek ‘bu korur mu?' diye sordum, ‘bilemem, benim ürünüm değil' dedi. Gittiğim yer bir Turkcell bayisiydi. Bu tür telefoncular manipülasyon yapıp kendi ürünlerini satmak için mi böyle konuşuyor, tam anlayamadım. Teşekkürler, saygılar.

Turkcell bayilerindeki ekran koruyucular daha kaliteli oluyor. Tabii fiyati 10x daha pahali. Aldigin fiyata gore is gorecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…