Merhaba, anneme yeni bir telefon alacağım ve iki cihaz arasında kaldım. Pek bir farkları da yok gibi. Şu anda A23 kullanıyor. Sizce hangisine geçmesi mantıklı olur? Kamera önemli.
Hocam anneniz için A26 da çok fazlası ile yeterli olur. Ancak anneniz için kamera önemli demişsiniz. A36'nın kamerası çok daha iyi. Ama yanlış anlamayın. Anneniz için yine de A26'nın kamerası da yeterlidir bence. Umarım dediğimi doğru anlarsınız.
Hocam anneniz için A26 da çok fazlası ile yeterli olur. Ancak anneniz için kamera önemli demişsiniz. A36'nın kamerası çok daha iyi. Ama yanlış anlamayın. Anneniz için yine de A26'nın kamerası da yeterlidir bence. Umarım dediğimi doğru anlarsınız.
Yo bende öyle düşünüyorum ama A36'nın parmak izi ekran içi ve ekran ön kamera tasarımı damla olmadığı için de tercih sebebim oluyor bir tık. CPU kısmında hangisi daha iyidir? Bilemedim ama.
Yo bende öyle düşünüyorum ama A36'nın parmak izi ekran içi ve ekran ön kamera tasarımı damla olmadığı için de tercih sebebim oluyor bir tık. CPU kısmında hangisi daha iyidir? Bilemedim ama.
Keşke ama maalesef faydalanamıyoruz. Fiyat baya iyimiş.
Hocam A36 bayağı daha iyidir. Ancak anneniz aktif oyun ve yüksek gpu kullanımı olmayacağı için A26'nın da ara sıra önbellek temizliği ile ileri zamanda pek donma yapmaz.
Hocam A36 bayağı daha iyidir. Ancak anneniz aktif oyun ve yüksek GPU kullanımı olmayacağı için A26'nın da ara sıra önbellek temizliği ile ileri zamanda pek donma yapmaz.
Bende S24 var 8/128 One UI 7 ile 4-4.7 boşta/tek uygulama açık yiyior. 8/256 alacağım rahatına baksın ileride diye. Almışken 36 alayım arada pek fark yok zaten.
Bende S24 var 8/128 One UI 7 ile 4-4.7 boşta/tek uygulama açık yiyior. 8/256 alacağım rahatına baksın ileride diye. Almışken 36 alayım arada pek fark yok zaten.
Hocam bütçe var ise tabii ki. Ancak Samsung Ram optimizasyonu da pek iyi değil. Aslında yalan yok neredeyse hiç iyi değil. O yüzden S serisinin bellek tüketimi boşta çok fazla oluyor. Bende geçen haftaya kadar S25 ultra kullanıyordum. Birkaç uygulama açtığımda 6-7gb arasında geziyordu.
Hocam bütçe var ise tabii ki. Ancak Samsung RAM optimizasyonu da pek iyi değil. Aslında yalan yok neredeyse hiç iyi değil. O yüzden s serisinin bellek tüketimi boşta çok fazla oluyor. Bende geçen haftaya kadar S25 Ultra kullanıyordum. Birkaç uygulama açtığımda 6-7GB arasında geziyordu.
Evet onu bende fark ettim yani RAM'i extra yiyior telefon gereksiz gibi. Ki benim ana ekranımda boştur. 4 uygulama + 3 temel var. Bütün arka plan uygulamalrı kapalı. Ekstra Google asistan ve konum/deneyim izinleri, AI kapalı.
Evet onu bende fark ettim yani RAM'i extra yiyior telefon gereksiz gibi. Ki benim ana ekranımda boştur. 4 uygulama + 3 temel var. Bütün arka plan uygulamalrı kapalı. Ekstra Google asistan ve konum/deneyim izinleri, AI kapalı.