Alınır. IP67 serfitikası, stereo hoparlör, verimli bir işlemci, uzun güncelleme desteği. Parmak izi okuyucusu ultrasonic değil, bazen iyi çalışmayabiliyor. Kamera bir tık başarısız. Ufak tefek eksikleri görmezden gelirseniz, tercih edilir. Ekranı da hiç fena değil bu arada.
Exynos var hocam onda, özellikle istemediğini belirtmiş bilgin olsun. @Simon,
A36 var 18 bine. Samsung telefonlari hemen almanızı tavsiye etmem biraz bekleyin fiyatı baya düşüyor çünkü. Örnek vermem gerekirse babama a35 i Kasım indirimleriyle 256 GB versiyonunu 11 bine almistim.
Ben bütçesine göre başarılı bir telefon olduğunu düşünüyorum. O fiyata daha yeni nesil Samsung alternatifi bilmiyorum ama A34 o fiyat bandında beğendiğim bir model.
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.
Arkadaşlar bu fiyat bandında Samsung en iyisini önerirseniz sevinirim. Abim için olacak GM 9 Prodan geçecek 7 yıla yakın kullanmıştı. Çoğunlukla sosyal medya, ufak tefek oyunlar ve telefon konuşması üzerinde.
Arkadaşlar bu fiyat bandında Samsung en iyisini önerirseniz sevinirim. Abim için olacak GM 9 Pro'dan geçecek 7 yıla yakın kullanmıştı. Çoğunlukla sosyal medya, ufak tefek oyunlar ve telefon konuşması üzerinde.