Samsung Galaxy A34 Alınır mı?

Bu fiyatlara cıktığın zaman en mantıklı cihaz S21 FE Snapdragon versiyonu.

Bazı arkadaşlar FE önermiş ama hem Exynos hem Snapdragon işlemcili varyasyonları ısınan bir model. Özellikle de Snapdragon 888. soğutma sistemi çok başarılı bir telefon değil ayrıca. Burada da konular açıldı bunun için. Batarya ömrü keza, oda çok başarılı sayılmaz.

One Ui7 ya da 8 son güncellemesi olacak muhtemelen. Üstüne 4 farklı model çıktı, eskimeye başladı artık. Yazılım desteği de konu sahibi için önemli olabilir. Güncel bir model değil. Yönlendirme yaparken, tüm parametreleri göz önünde bulundurun lütfen.

Fiyat-performans olarak çok başarılı o ayrı tabii. Saf kas gücü var zaten.

Zaten abim için sosyal medyaya girsin, ufak tefek oyunlar ve telefon görüşmeleri yapacak mesajlaşma falan. Bir de dediğim gibi GM 9 PRO 7 yıla yakındır kullandı. Samsung A34 de bi o kadar götürür mü?

Çoğunlukla da A55 öneriyorlar A34 yerine siz ne düşünüyorsunuz bu yönde ve kullanım da.

Açıkcası absürt bir öneri ama ben bütçesi bir şekilde yeten yaşlı genç her Türkiye vatandaşının S24 FE alması taraftarıyım. Şu an ülkede satılan en ucuzundan en pahalısına hepsi dahil en f/p telefon kendisi. Dediğiniz bütçeyi fazlasıyla aşıyor farkındayım ama değer gerçekten değer.
Eğer hayır ben cihaza o kadar para vermem/veremem derseniz:
A55 alınabilecek bir cihaz. A34'e göre çok daha mantıklı. Exynos 1580 çok korkulacak bir işlemci değil. Honor 200 vardı ama fiyatı artmış sanırım. Başka çok da bir seçenek gelmiyor şu an aklıma.

Samsung telefonlar genel itibarıyla zaten çok dayanıklıdır. Şimdi şu kadar götürür hiçbir telefon için diyemem. Elektronik biraz şans işidir. Adam iPhone 16 Pro Max almış, 1 hafta sonra arızalanmış. Ama 9 Pro bu kadar sene kullanmış biri, uzun yıllar kullanır diye düşünüyorum. A55'te olur, A34 ile aralarında uçurum kadar fark yok. Siz Exynos istemiyorum deyince, ben önermedim. Spigen marka koruyucular öneririm, çok kaliteli ve uzum ömürlü ürünler. Asıl önemli olan sizin içinize sinsin. Bizim yorumlarımız bir yere kadar, son karar sizin yine. Ben şahsen Snapdragon veya MediaTek tercih ederim Samsung'ta. Oda yeni nesil olmak kaydı ile, kişisel tercihim bu şekilde.

Teşekkürler büyük ihtimalle A34 alacağım.

Bütçem 16.000 TL Mümkünse Samsung ve Snapdragon işlemcili olursa sevinirim. FE ve Exynos olmasın lütfen. Aklımda da A34 var siz ne dersiniz?
Snapdragon ama A36 bulmaya çalışın derim. Exynos düzeldi A55 bulursunuz o fiyata. Ama A34 mantıksız bu bütçeye göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…