Samsung Galaxy A34 pili ne kadar idare eder?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Veira
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 84
  • Etiketler Etiketler
    eder

Veira 103

Üstün
Cihazı Samsung Members'tan teste soktum ve pilde sorun algıladı. 3.5 yıldır kullanıyorum cihazı. Pili son 6 aydır aşırı hızlı bitiyor.

Yaşamın "zayıf" olması her an cihaz arıza verebilir anlamına mı geliyor? 6 ay daha idare etmeyi planlıyorum. Sonrasında farklı bir cihaza geçeceğim.

Ben telefonu alalı 3 yıl oldu, 2 yıl ben, 1 yıldır da eşim kullanıyor. Şu ana kadar herhangi bir batarya veya bataryaya bağlı sorun yaşamadık. Biraz da kullanımınızdan kaynaklanıyor olabilir mi?

Ben telefonu alalı 3 yıl oldu, 2 yıl ben, 1 yıldır da eşim kullanıyor. Şu ana kadar herhangi bir batarya veya bataryaya bağlı sorun yaşamadık. Biraz da kullanımınızdan kaynaklanıyor olabilir mi?
Kullanımımın etkisi vardır tabii fakat son güncellemeden dolayı da telefon sapıttı. Daha da hızlı bitiyor şarj.

Planlı eskitmenin bir etkisi diyelim, ben onun için Samsung'a pek sıcak bakmıyorum. Daha özgür olabileceğim Xiaomi veya Honor gibi markalara yönleniyorum. Mesela 1 yıldır Honor 400 kullanıyorum; hem şarj hem de hız bakımından gayet tatmin edici bir cihaz.

Şimdi ben de test ettim zayıf diyor, ama alakası yok. Şarjı gayet iyi gidiyor. 1 saat wifi ile youtube izlendi %8 şarj gitmiş. Parlaklık düşük tabii ama 2 yıllık telefona göre normal. Buradaki kritik nokta telefonu güncellememiş olmam. Şu an oneui 8.0 yüklü, daha önce 7 kullanıyordum ama servis benim isteğim ve bilgim dışında güncelledi telefonu. Sürekli yeni sürüme geç diye popup çıkıyor sanarsın virüs... Bir gün güncelle butonuna elim değecek ve telefon çöp olacak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…