Bu tarz ürünleri ev, ofis ve dışarda kullanmak için bilerek birden fazla satın alıp her ortamda bulunduruyorum. Bu üründen de zamanında 3 adet satın almıştım. Evde kullandığım sürekli prize takılı durur, ihtiyaç olduğunda telefonu takarım hemen.
Diğer ikisi hala taş gibi çalışıyor ama evde kullandığım adaptör bozuldu. Yakın zamanda birkaç kere elektrik gidip gelmişti hızlı şekilde, ondan etkilendiğini düşünüyorum. Sanırım kaliteli bir markaydı bu, durup dururken bozulmaz herhalde. Zamanında yine sizlere danışıp aldığımı hatırlıyorum çünkü.
Bu yüzden evde kullanmak için yine adaptör lazım. Aynısından alayım mı? Şu anki fiyatı normal mi? Bütçeyi bilerek belirlemiyorum, ortalama bu bütçelerde daha kaliteli veya daha ucuz olup benzer kalitede ürünler de önerebilirsiniz.
Teşekkür ederim. Bir de bu markayı deneyebilirim elbette. Fiyat da iyi bence. Gördüğüm kadarıyla bu modelin siyah rengi yok. Siyah renkli, bu fiyatlarda ve bu modelle benzer kalitede başka bir model var mı?
Size de teşekkür ederim. Ancak orijinal şarj adaptörü bence gereksiz pahalı. Özellikle oyun konusundaki detay sebebiyle önerdiyseniz telefonla oyun oynamıyorum. Sadece konuşma ve mesajlaşma üzerine kullanıyorum zaten.
Teşekkür ederim. Bir de bu markayı deneyebilirim elbette. Fiyat da iyi bence. Gördüğüm kadarıyla bu modelin siyah rengi yok. Siyah renkli, bu fiyatlarda ve bu modelle benzer kalitede başka bir model var mı?
Size de teşekkür ederim. Ancak orijinal şarj adaptörü bence gereksiz pahalı. Özellikle oyun konusundaki detay sebebiyle önerdiyseniz telefonla oyun oynamıyorum. Sadece konuşma ve mesajlaşma üzerine kullanıyorum zaten.
Nezaketiniz için tekrar teşekkür ederim. Ancak hem Ankara'da yaşıyorum hem 25W değilmiş hem de bu hakkımı ihtiyacı olan başka birine devretmiş olayım. Motivasyonunuz olduğunda sitede konu da açabilirsiniz. Selamlar.
Ben Mart ayında, Samsung telefona, Samsung adaptör olsun diye orijinal Samsung EP-T2510'nı almıştım. Bazen hata mı ettim diye düşünüyorum çünkü daha uyguna Belkin/Spigen ya da bilmediğim fiyat/performans üretici çok varmış. 1.000 lira para vermiştim...