Samsung Galaxy A35'te arka kapak farklılığı

Adaliah

Becerikli
Merhaba, gecenlerde Hepsiburada'dan A35 aldim, almadan once yorumlara bakmistim bir kisiye telefonun arka caminda IMEI yazilmamis hali gelmis, cogu Samsung telefonunun arkasinda IMEI yaziyormus. Benim telefonda o sekilde geldi, yalnizca CE sertifikasi, geri donusume atmayin ve Samsung yazisi var. Samsung electronics barkodlu ve IMEI kutuda yazar sekilde geldi, telefonda da hiçbir sorun yok. Neden boyle bir farklılık var telefonlarda?

Merhaba, gecenlerde Hepsiburada'dan A35 aldim, almadan once yorumlara bakmistim bir kisiye telefonun arka caminda IMEI yazilmamis hali gelmis, cogu Samsung telefonunun arkasinda IMEI yaziyormus. Benim telefonda o sekilde geldi, yalnizca CE sertifikasi, geri donusume atmayin ve Samsung yazisi var. Samsung electronics barkodlu ve IMEI kutuda yazar sekilde geldi, telefonda da hiçbir sorun yok. Neden boyle bir farklılık var telefonlarda?
  • IMEI numarası, her telefonun benzersiz kimliğini belirten bir koddur ve genellikle arka kapakta veya telefonun ayarlar menüsünde bulunur.
  • Samsung'un bazı modellerinde arka kapakta IMEI numarası yer almayabilir; bu, üretim sürecindeki farklılıklardan kaynaklanabilir.
  • Cihazın orijinal ve garantili olduğuna dair belgeler (fatura ve kutu) varsa, bu, telefonun sahte olmadığını gösterir.
  • IMEI numarasının arka kapakta olup olmaması, cihazın işlevselliğini etkilemez. Bu durumda, telefonunuzda sorun olmadığını belirtmişsiniz, bu yüzden endişelenmenize gerek yok.
  • Eğer daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, Samsung destek ile iletişime geçebilirsiniz veya aldığınız yerle görüşebilirsiniz.

Sorununuz hakkında başka bir detay öğrenmek isterseniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Geri
Yukarı Alt