İddia Samsung Galaxy A37 kamera ve batarya özellikleri

Makaleler
6
Samsung Galaxy A37, tahmini Türkiye fiyatı 17 bin TL olması bekleniyor. Samsung ise A37 de kendi sınıfının en iyi kameralarını kullandığı iddialar arasında.

Ana kamera 1/1.56" ana sensörü ile ana kamerada büyük geliştirmesi bulunduğu söyleniyor. Aynı zamanda 50 MP Samsung ISOCELL S5KGNJ sensörü kullanılması bekleniyor.
Ultra geniş açısı 8 MP galaxycore GC08A3 sensörü ve 5 MP galaxycore GC05A3 sensörlü makro kamerası bulunduğu söyleniyor.
Son olarak 12 MP galaxycore GC12A2 ön kamera ile gelmesi bekleniyor.

Cihazın batarya 5000/5100 mAh batarya ve 45W şarj hızıyla gelecek.
Cihaz aynı zamanda yeni Exynos işlemci ile gelmesi dışında geri kalanlar aynı.
Kutudan One UI 8 ile çıkması muhtemel.

Kaynak
Kaynak

17000 TL olacaksa çok çok iyi ama hiç sanmıyorum. A57 fiyatı bence 30'a yakın olur, A37 ise 25' e yakın olur bence. 6 ay sonra fiyatlar insaflı hâle gelir. Ram krizini düşünürsek bekledikçe fiyatların artma ihtimali de olabilir.

Gereksiz pahalı tahmin olmuş. Samsung fiyatları değiştirmeyi pek sevmez.
Ayrıca ikisinin de 25 ya da 30 olması imkansız.

Gereksiz pahalı tahmin olmuş. Samsung fiyatları değiştirmeyi pek sevmez.
Ayrıca ikisinin de 25 ya da 30 olması imkansız.
Hocam S25 Fe 40 binden çıktı, 30 civarına kadar indi. S25 Edge de ciddi anlamda ucuzladı. Hadi Edge tutmadı diye ucuzladı ama hemen hemen tüm Samsung modelleri pahalı çıkıp fiyatı sonradan düştü. A56 çıktığında S24 Fe ile kıyaslanıyordu. Sonrasında aralarındaki fiyat farkı açıldı. Dahası Samsung kendi mağazasında zaten 27.999'dan satıyor A56'yı. A36 ise 19.999; 256 gb modeli 21999. Yani zaten 17 bin liradan çok daha pahalı aslında geçen senenin modelleri de.

Fiyat farkı çok olmayacak. Samsung fiyatlarını korumayı sever. 3K zam bile yapacağını düşünmüyorum.
Zaten eğitim indirimi fiyatı asıl fiyatı olut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…