E EnsDvc09 Çalışkan Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 24 Beğeniler 5 11 Temmuz 2025 #1 Cihaz Samsung Galaxy A51 İyi akşamlar, ben Enes. ROM kuracağım, size bir soru vereceğim. ROM'da "dirtyflash" yapılıyor mu? Yapılıyorsa riski var mı? Sizlerden ricam bana yardım edin. Yükleyeceğim ROM. https://xdaforums.com/t/rom-15-oneui-7-0-x-rom-s23-fe-v15-galaxy-a51.4658301/ Hepinize kolay gelsin.
İyi akşamlar, ben Enes. ROM kuracağım, size bir soru vereceğim. ROM'da "dirtyflash" yapılıyor mu? Yapılıyorsa riski var mı? Sizlerden ricam bana yardım edin. Yükleyeceğim ROM. https://xdaforums.com/t/rom-15-oneui-7-0-x-rom-s23-fe-v15-galaxy-a51.4658301/ Hepinize kolay gelsin.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 11 Temmuz 2025 #2 Dirtyflash'a gerek yok, wipe data yes yapıp kurun.
KS KS E EnsDvc09 Çalışkan Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 24 Beğeniler 5 11 Temmuz 2025 #3 Heribert Yavuz dedi: Dirtyflash'a gerek yok, wipe data yes yapıp kurun. Genişletmek için tıkla... Telefonun Verilerini Silmeden olur mu Wipe Data Yapmayayım
Heribert Yavuz dedi: Dirtyflash'a gerek yok, wipe data yes yapıp kurun. Genişletmek için tıkla... Telefonun Verilerini Silmeden olur mu Wipe Data Yapmayayım
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 11 Temmuz 2025 #4 EnsDvc09 dedi: Telefonun verilerini silmeden olur mu wipe data yapmayayım. Genişletmek için tıkla... Olmaz. Smart Switch ile yedek alın.
EnsDvc09 dedi: Telefonun verilerini silmeden olur mu wipe data yapmayayım. Genişletmek için tıkla... Olmaz. Smart Switch ile yedek alın.
KS KS E EnsDvc09 Çalışkan Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 24 Beğeniler 5 11 Temmuz 2025 #5 Heribert Yavuz dedi: Olmaz. Smart Switch ile yedek alın. Genişletmek için tıkla... Smart Switch den yedek aldıktan sonra Kurmaya başlabiliyormuyum yoksa başka bir şey mi yapıcağım
Heribert Yavuz dedi: Olmaz. Smart Switch ile yedek alın. Genişletmek için tıkla... Smart Switch den yedek aldıktan sonra Kurmaya başlabiliyormuyum yoksa başka bir şey mi yapıcağım
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 11 Temmuz 2025 #6 EnsDvc09 dedi: Smart Switch'den yedek aldıktan sonra kurmaya başlabiliyor muyum yoksa başka bir şey mi yapacağım. Genişletmek için tıkla... Başlayabilirsiniz.
EnsDvc09 dedi: Smart Switch'den yedek aldıktan sonra kurmaya başlabiliyor muyum yoksa başka bir şey mi yapacağım. Genişletmek için tıkla... Başlayabilirsiniz.
KS KS E EnsDvc09 Çalışkan Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 24 Beğeniler 5 11 Temmuz 2025 #7 Heribert Yavuz dedi: Başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki Bir Hata Alırmıyım Çünkü Normalde Abim Yapardı O da Askerde Kendim Yapayım Dedim
Heribert Yavuz dedi: Başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki Bir Hata Alırmıyım Çünkü Normalde Abim Yapardı O da Askerde Kendim Yapayım Dedim
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 11 Temmuz 2025 #8 EnsDvc09 dedi: Peki bir hata alır mıyım çünkü normalde abim yapardı o da askerde kendim yapayım dedim. Genişletmek için tıkla... Alırsanız yardımcı olurum.
EnsDvc09 dedi: Peki bir hata alır mıyım çünkü normalde abim yapardı o da askerde kendim yapayım dedim. Genişletmek için tıkla... Alırsanız yardımcı olurum.
KS KS E EnsDvc09 Çalışkan Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 24 Beğeniler 5 11 Temmuz 2025 #9 Heribert Yavuz dedi: Alırsanız yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Çok Sağolun Sıkıntı Olursa Mesaj Atarım Sizinki Custom Rom mu Merak Ettimde Smart Switch te yedekleme yapıcam ama banka hesaplar romu kurduktan sonra geri geliyormu hesap açık olarak Son düzenleme: 12 Temmuz 2025
Heribert Yavuz dedi: Alırsanız yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Çok Sağolun Sıkıntı Olursa Mesaj Atarım Sizinki Custom Rom mu Merak Ettimde Smart Switch te yedekleme yapıcam ama banka hesaplar romu kurduktan sonra geri geliyormu hesap açık olarak
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 12 Temmuz 2025 #10 EnsDvc09 dedi: Smart Switch'te yedekleme yapacağım ama banka hesaplar ROM'u kurduktan sonra geri geliyor mu hesap açık olarak. Genişletmek için tıkla... Her banka uygulamasını tamamen alamıyor.
EnsDvc09 dedi: Smart Switch'te yedekleme yapacağım ama banka hesaplar ROM'u kurduktan sonra geri geliyor mu hesap açık olarak. Genişletmek için tıkla... Her banka uygulamasını tamamen alamıyor.