Alınabilir alınmasına da son güncellemesini almış bir cihaz ve işlemcisi 2 modelde de pek verimli değil. 4G ile uzun süre kullanım zor. (2-3 saat üstünü görürseniz şükredilir)
Şu an A52 kullanıyorum. Değiştirmeye çalışıyorum telefonumu. Artık yavaşlamaya başladı. Güncelleme desteği almıyorum. Kamerası çok kötü. A53'ün benim telefonumdan fazla bir farkı yok. Kısaca 10k ya başka telefon bakman daha iyi olur. Fazla bilgim yok bu bütçedeki telefonlar hakkında ama A52 ve A53 alma. A55 alabiliceğin en alt sınır olsun.
Şu an A52 kullanıyorum. Değiştirmeye çalışıyorum telefonumu. Artık yavaşlamaya başladı. Güncelleme desteği almıyorum. Kamerası çok kötü. A53'ün benim telefonumdan fazla bir farkı yok. Kısaca 10k ya başka telefon bakman daha iyi olur. Fazla bilgim yok bu bütçedeki telefonlar hakkında ama A52 ve A53 alma. A55 alabiliceğin en alt sınır olsun.
Selam, şu an iPhone 7 kullanıyorum ama şarjı çok erken bitiyor telefonu dışarı hariç kullanmıyorum. Evde falan sizce 4700 TL'ye yurt dışı A53 iyi mi bana yeterli olur mu? Bütçe 10 bine kadar verebilirim ama pek harcama taraftarı değilim.