Samsung, yalnızca amiral gemisi telefonlarına değil 2024’ün başlarında çıkması beklenen Galaxy A56 5G modeline de odaklanmış durumda. Üst düzey özelliklere sahip bütçe dostu bir telefon arayan kullanıcılar, bu yeni modeli merakla bekliyor. Ortaya çıkan render görüntüleri, cihazın tasarımını büyük ölçüde gözler önüne seriyor. Galaxy A56 5G, İnce ve Modern Bir Tasarıma Sahip Galaxy A56 5G,…
Her sene aynı tasarım, takoz gibi telefonlar A54 var bir sürü problem yaşıyorum ve forumda kimse inanmıyor hiçbir markanın fanboyluğunu yapmayın arkadaşlar doğruları konuşun A serisi falan değil mesele yazılım, A serisi önermiyorum hatta bütçeniz varsa direkt Android de almayın diyebilirim şahsi görüşüm bu, bu mesajıma karşılık olarak boş tartışma yapmayın yeter.
Telefonun ekranını açıp şifreyi girmeye çalışırken yanlışlıkla dokunma koruması adı altında yazılım özürlülüğü yapıp telefonu kullandırmıyor çoğu zaman ekran açılınca bile bir süre devam ediyor bu, cebimde şifre giriyor ve aramaları duymuyorum cebimde ne titreşim ne de bir ses gelmiyor telefonu açınca birisinin aradığını fark ediyorum, bir keresinde telefon cebimdeyken 112 aramıştı, 112 beni geri arayınca inanamamıştım ancak cidden aramış, telefon cebimde bazen kapanıyordu durup dururken ve bunu dinlediğim şarkı kesilince fark ediyordum telefonu tekrar açıyordum, bunun dışında bir aralar bluetooth kendi kendine kapanıyordu şu an çözüldü, yani uzun lafın kısası bir daha Android kesinlikle almayacağım çünkü bıktım, bir nebze kötü olsun diye alternatif olan iPhone alacağım, kimse de kalkıp linçlemesin burada ben problem yaşıyorum ve bunu dile getiriyorum, hiçbir markanın fanboyluğunu yapmam ne uyguna ne iyiyse onu alırım ancak yıllardır Android problemleri çok canımı sıktı sıkıyor.